Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKovanecká, Praha - Libeň

Kovanecká, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Dobrý den,

Nabízím k pronájmu světlý, plně zařízený byt 2+kk, 53 m2 s balkonem, úložnou místností vedle bytu a garážovým stáním v suterénu budovy, v klidné lokalitě v Praze 9 - Libni, ul. Kovanecká. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží v cihlové novostavbě s výtahem, a je z roku 2006. Byt má rozlohu 53 m2 + 5 m2 balkon + 2 m2 úložná místnost. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, chodby, koupelny s vanou a samostatného WC.

Na podlaze jsou v chodbě, koupelně a WC kvalitní dlaždice, v obýváku s kuchyňským koutem plovoucí podlaha a v ložnici koberec. Kuchyňská linka je včetně lednice s mrazákem, sklokeramické desky s troubou, digestoře, úsporné myčky, mikrovlnné trouby, varné konvice. V koupelně je vana se sprchou, umyvadlo a zánovní pračka se sušičkou. V ložnici jsou dvě velmi prostorné vestavěné skříně se zrcadly a jedna komoda se čtyřmi šuplíky. V bytu bude rovněž k dispozici žehlička se žehlícím prknem.

Do nájmu je započítané rovněž parkovací stání v suterénu budovy, vrata garáže jsou na dálkové ovládání.

V domě je k dispozici prostor pro ukládání kol a kočárků.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost na MHD. Metro Českomoravská je vzdáleno 8 minut chůze. Tramvajová zastávka Divadlo Gong je 4 minuty chůze, 6 minut je zastávka Balabenka, tzn. množství denních i nočních tramvajových spojů. Slavná O2 aréna je rovněž 8 minut pěšky, obchodní centrum Galerie Harfa je hned vedle ní. Školky a školy jsou rovněž hned vedle, restaurací je v okolí spousta. Vedle domu je florbalová hala s fitness centrem. Kousek od domu směrem k metru Vysočanská je nádherný park Podviní a potok Rokytka.

Topení je ústřední. Měsíční poplatky se vypočítávají dle spotřeby. Topení a elektřina bude řešena přepisem. V ceně je internet UPC, možná dohoda ohledně televize.

Měsíční nájemné ve výši 16.000,- Kč + poplatky, které se pohybují okolo 4.000,- Kč měsíčně.

RK, kuřáci a majitelé zvířat prosím nevolejte, děkuji.

Kontakt:

Děkuji, pěkný den!

Hi, thank you for your interest, I speak English as well. I am renting a 2 room plus kitchen apartment fully equipped, situated in a beautiful surroundings with a river and parks next to it, 10 min walk from metro Českomoravská and just minutes within tram to city centre. The house is from 2006 and has underground parking spaces which one of them is included in the rent. The rent starts February 1, 2017 and is preffered to last one year or more. The rent is 16.000,- CZK plus services 4.000,- CZK approximately. Should you be interested, hit me up. Cheers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457526
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 5 minut pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 412 m (5 min)
PoštaZásilkovna
🚶 563 m (7 min)
Obchod
🚶 342 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 497 m (6 min)
RestauraceVečerní škola
🚶 227 m (3 min)
LékárnaCithara
🚶 782 m (9 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 287 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 470 m (6 min)
SportovištěArena Sparta
🚶 307 m (4 min)
Hřiště
🚶 367 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.