Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Rezervováno
Makedonská, Praha - StřížkovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový, slunný a pěkný byt 2+kk v novostavbě Rezidence Prosek Park – Praha 9, Makedonská 10, o celkové rozloze 57,6m2 (včetně balkónu 4,3 m2), k němuž náleží vlastní vnitřní parkovací stání v podzemních garážích v domě (dostupné výtahem přímo od bytu). Vjezd do garáží na čipovou kartu. Byt se skládá ze dvou samostatných, neprůchozích pokojů, koupelny a komory. V bytě je plně vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů (myčka, indukční deska, digestoř, trouba), koupelna s vanou, WC a pračkou, v ložnici je vestavná skříň. Byt byl obýván pouhých 6 měsíců. Okolí nabízí vlastní park v rámci rezidenčního projektu. Stanice metra „C“ – Střížkov je vzdálena jen 5 minut chůze. Autobusová zastávka 1 min. chůze a centrum Prahy je dostupné za 15 minut. V blízkosti je výborná infrastruktura, velké obchodní a nákupní centrum, poliklinika. Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby – výhradně nekuřáci, bez domácích zvířat. K nastěhování ihned. Nájemné 14 500 CZK + poplatky 3000 CZK + kauce 2 měsíční nájmy s poplatky. Převod elektrické energie na nájemce.

Im offering a completely new, beautiful and sunny apartment for a longterm lease in a new building complex Residence Prosek Park - Prague 9, Makedonska 10, with the total area of 57,8 m2 (including a balcony 4,5m2). Included in the rent is also a parking space located in the garage, which is directly accessible from the building elevator. The garage entrance work only with individual chip card. The appartment constitutes of two separate rooms, bathroom and a pantry. The apparment includes fully equipped kitchen (dishwasher, induction hob, hood and the oven - everything completely new), bathroom with a huge bath, toilet and a new washing machine. The bedroom has a built in wardrobe. The lessee will be the first appartment´s tenant ever. The appartment location offers a convenient park surrounding the whole building complex. The metro station on the line C - Střížkov - is just 5 mins by walk. The bus stop is only 1 minute by walk and the city centre is only 15 mins by the public transport. There is an excellent infrastructure nearby, great shopping centre and a hospital. The flat is suitable for one or two people - exclusively non-smokers without any pets. Available immediately. The rent is 13.500 CZK + services 3.000 CZK. The deposit is two-month rent. Electricity transferred to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458714
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 278 m (3 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 573 m (4 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 123 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 355 m (4 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 552 m (7 min)
Lékárna
🚶 397 m (5 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 525 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 402 m (5 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 501 m (3 min)
Hřiště
🚶 69 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.