Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyDittrichova, Praha - Nové Město

Dittrichova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné43 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Zvažim akceptovat poskytnuti Subpodnájemu pro podnikání AIR BNB Booking& itc

Pronájem luxusního bytu 3+kk vysokého standardu bydlení o velikosti 93 m2, který se nachází ve třetím patře nádherně zrekonstruovaného historického domu s výtahem, v blízkosti Masarykova nábřeží.

Při rekonstrukci a vybavování bytu byly použity nejmodernější novinky z dílny italského designera Giorgio Grossana a celkový interiér dotvářen designérem Enrikem Kellerem.

Zachování veškerých architektonických prvků domu i bytu v původním charakteristickém stylu, nádherně štukované stěny benátskou metodou štukování a spousta svítidel firem Preciosa a Care vytváří kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru bytu. Tu dotváří i luxusní nábytek, kterým je byt kompletně zařízen a také veškeré bytové doplňky a elementy ve stylu Versace a Swarowski. V bytě jsou původní dřevěné parketové podlahy, na nichž jsou luxusní moderní koberce, dlažba v kuchyni a jídelně, v koupelně i na WC a dřevěná podlaha na chodbě.

Po vstupu do bytu se octnete v dlouhé vstupní chodbě, ze které vedou dveře do jídelny a plně vybavené kuchyně s oknem do tichého dvora (varná deska, lednice, trouba, myčka, mikrovlnná trouba). Kuchyň je také vybavena veškerým nádobím a sklenicemi nejvyšší kvality. Z chodby dále vedou dveře do luxusní koupelny se sprchovým koutem, dvou-umyvadlem a pračkou a další dveře pak do separátního WC.

Z chodby se projde do první prostorné ložnice (32 m2) odtud pak se dále projde do 2. ložnice s velkou plazmovou televizí a nábytkem, doplňky a koberci sladěnými barevně i stylově. Druhá ložnice má rovněž vchod na chodbu.

Lokalita u Jiráskova náměstí a Masarykova nábřeží poskytuje unikátní spojení výhod centra města a zároveň klidnější části u řeky. V okolí veškerá občanská vybavenost-nemocnice, školy, školky, služby…Nesmírnou výhodou bytu je pěší dostupnost na MHD - 2 minuty na metro B i na tramvajové i autobusové linky na Karlovo náměstí. Václavské nám je vzdáleno pouze 8-10 minut pěší chůze, Karlův most 7 minut chůze.

Toto luxusní rezidenční bydlení je vhodné pro velmi náročného klienta. Nejlépe pro náročnou dvojici, milující romantiku. Byt je volný k nastěhování ihned

volejte 737 988 888 , 730 898 888 Keller

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461359
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.