Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyDrtinova, Praha - Smíchov

Drtinova, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem 1+1 v Drtinově ulici v Praze - klidná lokalita s bezvadnou dostupností, jak MHD tak pěšky do centra 10-20min, plná občanská vybavenost (obchody, kavárny, hospody, sport), 5 min nákupní centrum Anděl, 100 m zahrada Kinských/Petřín. Byt má vysoké stropy. V bytě je předsíň, kuchyň, obývací místnost s vestavěným patrem na spaní, koupelna, samostatný záchod a komora. Byt je nově vymalován. Ponecháno kompletní zařízení včetně lednice, pračky a sporáku. V obývací místnosti je kromě patra na spaní s matrací, vestavěná skříň, pohovka, stůl se skleněnou deskou a dvěma židlemi a další drobné zařízení. Kuchyň a koupelna jsou v původním, ale zachovalém stavu, v koupelně je nový bojler, pračka, teplomet, podlahová krytina, umyvadlo a zrcadlová skříňka, v kuchyni dřevěný (masiv) barový stůl se dvěma židlemi. Byt má dřevěná eurookna (výměna 2012) s žulovými parapety. Elektrické vytápění přímotopy (z r. 2012). V předsíni vysoká zrcadlová skříň na boty a oblečení, plochý botník, v komoře police ze dřeva od podlahy po strop, dají se zavěsit 2 kola. Poplatky zahrnují vše včetně internetu (O2 připojení po pevné lince, 16Mbit, wi-fi router). Byt je v třetím patře bez výtahu, okna orientovaná na jih, do dvora. Dům je zatím nerekonstruovaný, s nepříliš udržovaným dvorem a plechovými pavlačemi. Byt je k dispozici ihned, celková cena 14 000 Kč / měsíc.

Flat 1+1 to rent in Drtinova street - calm locality with great reach out to city centre (10-20mins the very centre, both on foot or public transport). Full service close by - small shops, shopping mall Andel, cafes, bars, pubs, restos, park Kinsky and Petrin. There is high ceiling in the flat. It includes entrance hall, kitchen, living room with the wooden floor under ceiling serving as bedroom, bathroom, separated toilet and storeroom. Flat is freshly painted. It is fully equipped - fridge, washing machine, cooker with oven. Living room includes built in wardrobe, sofa, table and chairs and other smaller equipment. Kitchen and bathroom are bit obsolete, but in fully working condition. There is new hot water heater (boiler), space heater, washing machine, new washbasin, floor, and mirror cabinet. Kitchen includes wooden bar table with chairs. There are wooden euro-windows in the flat (changed in 2012) with granite window sills. There is electric heating in the flat, new convectors are installed from y. 2012. Entrance hall is equipped with high mirror wardrobe and flat shoe cabinet. Storeroom is equipped with shelving and you can store 2 bikes there. Fees include high speed internet connection from O2 (16Mbit) with wi-fi router. The flat is situated in 3rd floor without elevator, oriented to south, to the courtyard. Building as such and the courtyard are not yet renovated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463795
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.