Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Rezervováno
Podvinný mlýn, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 120 Kč


Nabízíme pronájem pěkného bytu 2+kk s balkonem, 60m2 v Praze 9 - Vysočanech. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči Electrolux (varná deska, trouba, myčka, lednice), mikrovlnou troubou. Ložnice a obývací pokoj jsou bez nábytku Koupelna s umyvadlem, WC a vanou je vybavená nábytkem a pračkou. Byt je v budově z roku 2004 v uzavřeném areálu s ostrahou. Klidná lokalita, Metro Českomoravská 10 min, tram Gong 5 min. K dispozici ihned. CENA: 13.000 Kč + poplatky + elektřina + za příplatek volitelně garážové stání. Možnost zvýhodnění při dlouhodobém pronájmu 12m+.

Flat to lease (2 rooms), 60m2 with balkony in Prague 9 - Vysočany. Flat has fully equipped kitchen with Eectrolux appliances (ceramic cooktop, hot-air owen, dish washer, fridge), microwave. Bedroom and Living room without furniture. Bathroom with bath, toilet and basin equipped with furniture and wash machine. Flat is in the building from 2004 in residential area with security guard. Quiet area, 10 min walk to metro Českomoravská, 5 min walk to tram Gong. Available now. Monthly fee 13.000 Kč + house fees + electricity+ opt. extra garage parking slot. Potential benefits for long term deal 12m+.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47008
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.