Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyA43, Praha - Hloubětín

A43, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji moderní krásný byt o velikosti 4+kk v žádaném uzavřeném areálu Kejřův park. Byt s vlastní zahradou se nachází v přízemí novostavby z roku 2013 v ulici Nademlejnská, Praha 9- Hloubětín.

Byt nabízí perfektní prostor (100m2) k rodinnému bydlení. Každý člen rodiny si zde najde své soukromí. Do každého pokoje je individuální vstup a z každého pokoje lze také vejít rovnou na terasy a do zahrady (195m2). Otevřený prostor mezi kuchyní a obývacím prostorem se vstupem na terasu nabízí výhled do udržované okrasné zahrady. Ložnice s vlastní koupelnou (záchod, sprchový kout), samostatná prostorná koupelna s vanou, samostatné WC, dva samostatné pokoje. Kuchyň je vybavena spotřebiči Siemens - horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou, indukční deskou a myčkou. Vstupní hala a ložnice je vybavena vestavěným nábytkem na míru. K bytu dále náleží velký zděný sklep a podzemní garážové stání hned u vstupu do domu.

Areál Kejřův park je umístěn na vskutku neobyčejné lokalitě v Praze 9. Tvoří ji zelený ostrov, který je snadno dostupný z centra hromadnou dopravou i autem. Jistě oceníte novou cyklostezku, síť cest a lesních pěšin k procházkám v přírodě a v zimě dokonce možnost bruslení na zamrzlé vodní ploše. Součástí areálu je také soukromé kino, dvě dětská hřiště, beachový kurt a minigolf. Veškeré služby a občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti. Přímo v lokalitě najdete také dobrou restauraci a mateřskou školku. V rámci celé Prahy jde o poslední příležitost získat tak mimořádné bydlení u vody a parku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470156
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.