Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyV Šáreckém údolí, Praha - Dejvice

V Šáreckém údolí, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu 2+1 po kompletní rekonstrukci, celkem 60m2, max 2 osobám. Jedná se o celé jedno patro se samostatným vchodem v rodinném domku s dalšími byty. Byt je vybaven novým nábytkem, v kuchyni varná deska, lednice, mrazák, myčka, koupelna s vanou, pračka, WC není odděleno. Kuchyň (9m2) má samostatný vchod z haly(4m2), obývací prostor s jídelním stolem (14m2) má samostaný vchod z haly. Z obývacího pokoje se vchází do ložnice (22m2). Pokoje jsou průchozí, bez samostatného vchodu. Byt má zajímavé úložné prostory 2x3m2 Byt je nekuřácký, bez domácích mazlíčků.

Kuchyň má okna na jih, obývací místnost na jih a východ a ložnice na východ. Výhled z oken je nádherný, do přírody. U domu je zastávka autobusu, na metro 15min, parkování v místě je bezplatné a rezervované, na letiště Václava Havla 15 min autem. Dům se nachází v unikátní vilové čtvrti Dejvice, bezpečná lokalita, udržované okolí, zajímavá lokalita pro výlety, sportování, běhání, cyklo.

Cena je včetně poplatků za vodu, elektro, plyn a popelnice. V ceně není internet a TV. S podpisem smlouvy požaduji jeden měsíční nájem jako kauci a platbu prvního nájemného.

.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470522
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.