Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyNa Korábě, Praha - Libeň

Na Korábě, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nabízím k pronájmu zbrusu nový byt 2+kk o ploše 50,5 m2 + lodžie 4,6 m2, který se nachází v 3. NP v právě dokončeném designovém projektu Na Korábě, ul. Na Korábě, Praha 8. Dům stojí na klidném místě v těsné blízkosti tram. zastávky Bulovka (jen pár min. tram na metro B Palmovka či C Kobylisy). Byt s velkými okny je kompletně zařízen novým nábytkem – kuchyňská linka vč. spotřebičů, vestavěné skříně, manželská postel, sedačka, jídelní stůl, TV, pračka apod. Dřevěná okna jsou vybavena hliníkovými předokenními žaluziemi s elektrickým ovládáním a lodžie bude zasklena. Podlaha je plovoucí dubová (úprava kartáčovaný lak). K dispozici je v ceně pronájmu také parkovací stání v podzemní garáži domu a sklepní kóje v 1.NP. V bytě je možnost připojení kabelové TV a internetu (O2, CZNET a další). Veškeré energie jsou individuálně měřitelné dle skutečné spotřeby. V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost i možnosti volnočasových aktivit. Kousek od domu je krásná vyhlídka na Prahu, pro odpočinek může posloužit park pod Korábem či přírodní památka Prosecké skály. Měsíční nájemné včetně poplatků (bez elektřiny) je 25 000 Kč. Požadujeme kauci ve výši 3 měsíčních nájmů.

Brand new 2+kk, 50m2, balcony, parking. Na Korabe street Prague 8. The building is in a quiet area close to the Bulovka tram stop. (only a few minutes to the Palmovka and Kobylisy metro stations)

The apartment is fully furnished with a new kitchen, all appliances, wardrobes, washing machine, Queen bed, living room couch, TV, dining room set. The apartment has large windows and oak flooring.

There is one garage parking spot included in the price and a storage room. High speed interne is available in the building at the request of the tenant. All utilities are measured and paid individually. The area is quiet and there is a beautiful park Prosek cliffs nearby.

Monthly rent 25 000 CZK (incl. utilities). Electricity is billed separately. Refundable deposit - 3 x monthly rent

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471221
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.