Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyPod Sídlištěm, Praha - Kobylisy

Pod Sídlištěm, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného, plně vybaveného bytu 2+1, 63 m2, přímo na metru Kobylisy, Praha 8, 10 minut do centra. Okna z obývacího pokoje a ložnice s výhledem do klidného zatravněného vnitrobloku. Byt je v 1. patře ve zděném čtyřpodlažním domě bez výtahu. Byt je zařízen novým nábytkem, má novou koupelnu s vanou a oddělené WC. Kuchyňská linka je osazena spotřebiči. Je plně vybaven včetně lůžkovin, ručníků a vším potřebným pro vaření a stolování. K dispozici je bezdrátové připojení k internetu. 100 metrů od bytu jsou potraviny Albert, restaurace, tramvaj, autobus a metro. V ložnici je manželská postel 200 x 200 cm, v obývacím pokoji rozkládací postel. Přístup do ložnice je přes obývací pokoj. Byt je nekuřácký a ihned k nastěhování, vhodný pro dvě (maximálně tři) osoby. Parkování je problematické vzhledem k parkovacím zónám. Nájemné 17.000 Kč měsíčně plus poplatky 2.000 Kč. Vratná kauce 10.000 Kč. Nájem splatný měsíc předem. Jsem vlastník bytu, nabízím pouze přímému zájemci, RK ani zprostředkovatelé prosím nekontaktovat.

I offer long-term lease of newly renovated and fully furnished apartment 63 m2, 2+1, right at the metro/subway Kobylisy, Prague 8, 10 minutes to city center, Florenc bus stop, Prague main train stop, 50 minutes from airport using public transport. In 100 meters range from apartment there is supermarket, pizza fast food, restaurants, tram and bus stop too. Near to ZOO, botanical garden and swimming pool. Apartment is on the first floor of a four-storey brick building without a lift. Windows from the living room and the bedroom have a nice view of the quiet courtyard. In the apartment there are two rooms plus hall, kitchen, bathroom with bath tube and separated toilet. Kitchen is equipped with fridge, oven and everything what you need for cooking. You can also use bed linen and towels. Wi-Fi available. In the bedroom is the double bed 200 x 200 cm, in the living room a sofa bed. Access to bedroom through living room. Apartment is non-smoking and free to move immediately, suitable for two (maximum three) person. Parking is problematic - paid parking areas. The Rent is 17 000 CZK per month plus 2 000 CZK services. Refundable deposit 10 000 CZK. Rent paid one month in advance. I am the owner of the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475095
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.