Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyNáplavní, Praha - Nové Město

Náplavní, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč


Byt k pronájmu - Praha 2 - Nové Město, 2+1

Tento slunný byt 2+1 najdete s centru Prahy nedaleko Vltavy. Podél řeky se line pražská Náplavka, která začíná jen minutu chůze od domu. Jedná se o kouzelné místo s bohatým kulturním a společenským děním, kde se pořádají koncerty, farmářské trhy, návštěvníci rádi využívají i cyklostezku. V pěší vzdálenosti je ale i Václavské a Staroměstské náměstí, Karlův most nebo park Kampa. Nedaleko stojí i Palác Žofín a Galerie Mánes, z oken obývacího pokoje dohlédnete na Tančící dům.

Byt v pátém patře historického domu s výtahem disponuje dvěma samostatnými místnostmi s dubovými parketami, kuchyní a koupelnou. Ložnice je vybavená manželskou postelí s anatomickými matracemi a na míru vyráběnými šatními skříněmi po celé délce jedné stěny. Pokoj nabízí i další menší samostatnou místnost, která poslouží jako úložný prostor. Do obýváku s velkou rozkládací pohovkou, křesílky a stolem s židlemi projdete přes dobře vybavenou kuchyň. Ta je vyrobená na zakázku z kvalitních materiálů. Najdete v ní indukční i plynovou varnou desku, digestoř, lednici s mrazákem a myčku nádobí. Světlá koupelna nabízí sprchový kout s hydromasážním panelem, umyvadlo se zrcadlem, toaletu a bidet. Je zde umístěn i plynový kotel na ohřev teplé vody a topení a další úložné prostory. Volný ihned. telefon 776308737

Pravidla

This sunny flat 2 + 1 is in the centre of Prague just by the Vltava river. Along the river there is Náplavka, just a minute walk from the house. This is a magical place with a rich cultural and social events, concerts, farmers' markets, and also the visitors love to use the bike path. Within walking distance is the Old Town Square and Wenceslav square, Charles Bridge or Kampa Park. Apartment is on the fifth floor of a historic house with two separate rooms, in the bedroom there is a double bed with anatomical mattress and a wardrobe. In the living room there is a sofa, two armchairs and a table with chairs. The kitchen is equipped with induction and also gas stove than a fridge, freezer and dishwasher. In the bathroom there is a shower.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476205
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.