Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyZengrova, Praha - Dejvice

Zengrova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné34 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Virtuální prohlídka na http://www.byt-praha-hauspalka-zengrova.pano3d.cz/ rok 2017 !!!

Nyní červenec-listopad 2019 byt kompletně zařízen novým nábytkem a instalována nová klimatizace v celém bytě.

Info k lokalitě:

http://bydleni.idnes.cz/bydleni-v-praze-hanspaulka-dejvice-vilova-ctvrt-ftl-/stavba.aspx?c=A170517_130234_stavba_web

http://www.thelittleadventurer.com/74-things-to-do-in-prague-with-kids/

Krásný a plně luxusně vybavený nový PENTHAUSE - byt s výhledem na celou Prahu, do zeleného parku, ZOO a Pražský hrad, umístěný na Hanspaulce. Jedná se o výjimečně velmi klidnou zónu uprostřed Prahy s velikým množstvím sportovního vyžití kousek od přírodního Šáreckého údolí.

Umístění tohoto bytu je ve velmi atraktivní lokalitě Prahy a to vedle dvou atletických stadiónů Dukla a Kotlářka s bazénem, v těsné blízkosti Šáreckého údolí, tvrze Baby, parku Stromovky, Vltavy, Dejvic a Kulaťáku, s výborným dopravním spojením – tramvaje, bus, metro. Veškerá občanská vybavenost.

Byt byl v roce 2016 celý nákladně zrekonstruován tzn. nově postaven se záměrným zachováním některých ART DEKO prvků (30. léta min. století) a nachází se ve trojpodlažní zděné budově, která je zasazena do zeleně na Hanspaulce. Byt se nachází ve 3.patře s úplně samostatným schodištěm k bytu a vstupem před bytem o velikosti cca.15m2.

Byt má tři hlavní samostatné pokoje, koupelnu s toaletou a druhou samostatnou toaletu a to vše se vstupem z veliké centrální předsíně.

Tři velmi prostorné obytné místnosti jsou propojené vysokými masivními Art Deco dveřmi.

1. Obývací pokoj se zastřešeným balkonem obloženým masivním dubem situován s výhledem na Zoo a tvrz Babu

2. Ložnice se zastřešeným balkonem obloženým masivním dubem situována do parku-zeleně, kde je absolutní klid

3. Dětský/mládežnický pokoj či může být pracovna také se zastřešeným balkonem obložená masivním dubem a je situován s nádherným výhledem na celou Prahu

Interiér bytu tvoří plně vybavená moderní veliká kuchyň s ostrůvkem a to vše s luxusní masivní pracovní deskou z přírodního kamene Travertin s přilehlou odvětrávanou skladovací místností.

K dispozici je plně zrekonstruovaný samostatný zděný sklep se zabezpečeným oknem a s bezpečnostními dveřmi. K bytu je možnost využití zahrádky ve vnitrobloku.

Celý byt má nové dubové masivní parketové prkna a koupelna s druhou toaletou jsou obloženy kamenem Travertin s podlahovým vytápěním. Byt má vysoké vzdušné místnosti, veliká masivní dřevěná okna=trojskla, vlastní plynové vytápění topení Vaillant a bojler na teplou vodu 200l, vanu s vířivkou, pračku, myčku, sušičku vše od Miele a AEG a i další kuchyňské spotřebiče jsou Siemens a AEG. Všechny luxusní zařizovací předměty v koupelně a druhé toaletě jsou od společnosti Laufen-serie Alessi One - exclusive.

V celém bytě je zavedena Samsung klimatizace léto-zima, která však ke kvalitní tepelné izolaci bytu není zapotřebí. V obývacím pokoji a koupelně je zabudován ve stropě Audio systém.

Koupelna a samostatná toaleta mají vysoce kvalitní vzduchotechniku a kuchyň dvě digestoře.

V bytě se nachází samostatný videotelefon=domácí vrátný.

V ceně pronájmu je započtena Digitální TV anténa a samostatný SAT-elit - obě možnosti jsou zavedené do všech místností- pokojů. Je zde i možnost aktivace UPC Internet a TV, který je také všude již zaveden.

Poplatky za společné domovní služby a záloha na vodu činí 2.800Kč a více, to dle počtu přihlášených osob měsíčně. Plyn a elektřina se hradí zvlášť a je přepsána na nájemce. Vzhledem k velmi luxusnímu a nadstandartnímu vybavení bytu je podmínkou složení depozitu při podpisu smlouvy. Výše depozitu je stanovena na 70tis. Kč.

Doba pronájmu minimálně 2 roky s možností prodloužení, tato podmínka bude zakotvena v nájemní smlouvě a je zásadní pro uzavření nájemní smlouvy.

Virtual tour at http://www.byt-praha-hauspalka-zengrova.pano3d.cz/ before renovation 2019.

Now july/november 2019 completely renovated - apartment is equipped with new furniture and introduced new air conditioning throughout the apartment.

Info about the site:

http://bydleni.idnes.cz/bydleni-v-praze-hanspaulka-dejvice-vilova-ctvrt-ftl-/stavba.aspx?c=A170517_130234_stavba_web

http://www.thelittleadventurer.com/74-things-to-do-in-prague-with-kids/

Beautiful and fully newly luxuriously equipped new PENTHAUSE - apartment with a view of the whole Prague, green park, ZOO and Prague Castle, located on Hanspaulka. It is an exceptionally very quiet zone in the middle of Prague with plenty of sports near the natural Šárka Valley.

The location of this apartment is in a very attractive location of Prague, next to two athletic stadiums Dukla and Kotlářka with a swimming pool, close to the Šárka Valley, fortress Baby, park Stromovka, Vltava, Dejvice and Kulaťák, with excellent transport links - trams, bus, metro. All civic amenities.

The apartment was completely renovated in 2016, ie. newly built with deliberate preservation of some ART DEKO elements (1930s) and is located in a three-storey brick building set in the greenery of Hanspaulka. The apartment is located on the 3rd floor with a completely separate staircase to the apartment and entrance in front of the apartment of about 15 square meters.

The apartment has three main separate rooms, bathroom with toilet and second separate toilet and all with an entrance from a large central hall.

Three very spacious living rooms are connected by high massive Art Deco doors.

1. Living room with covered oak covered balcony overlooking the Zoo and Babu Fortress

2. Bedroom with covered balcony lined with massive oak situated in the park-green where absolute peace

3. Children's / youth room or study can also be covered with solid oak with roofed balcony and is situated with a beautiful view of Prague

The interior of the apartment consists of a fully equipped modern large kitchen with an island and all with a luxurious solid worktop made of natural stone Travertine with an adjacent ventilated storage room.

There is a fully renovated separate brick cellar with secure window and security door. The apartment is the possibility of using the garden in the courtyard.

The whole apartment has new oak solid parquet boards and bathroom with second toilet is lined with Travertine stone with underfloor heating. The apartment has high airy rooms, large massive wooden windows = triple glazing, own gas heating Vaillant heating and hot water boiler 200l, bath with whirlpool, washing machine, dishwasher, dryer everything from Miele and AEG and other kitchen appliances are Siemens and AEG. All luxurious bathroom and second toilet fittings are from Laufen-serie Alessi One - exclusive.

Throughout the apartment is introduced Samsung air-conditioning summer-winter, which, however, to quality thermal insulation of the apartment is not necessary. In the living room and bathroom is built in ceiling Audio system.

Bathroom and separate toilet have high quality air conditioning and kitchen two hoods.

The apartment has a separate videophone = intercom.

The price includes digital TV antenna and separate SAT-elite - both options are introduced in all rooms - rooms. There is also the possibility to activate UPC Internet and TV, which is also established everywhere.

Common building charges and deposit for water are CZK 2.800, depending on the number of registered persons per month. Gas and electricity are billed separately and transferred to the tenant. Due to the very luxurious and high standard equipment of the apartment is a condition to deposit the deposit when signing the contract. The deposit is set at 70ths. CZK.

Lease period of at least 2 years with the possibility of extension, this condition will be enshrined in the lease and is essential for the conclusion of the lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478326
Dispozice3+1
Dostupné od14. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha107
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Předzahrádka 100 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.