Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 20 m² bez realitkyHejtmanská, Praha - Kyje

Určeno ke spolubydlení
Hejtmanská, Praha - KyjeVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Pronajmu luxusní nový pokoj 1kk v podkroví novostavby (vily) v Praze 9 Kyjích. Pokoj je zařízený novým nábytkem, s manželskou postelí se zdravotní matrací, lednicí a obývací stěnou která nabízí dostatek úložného prostoru. V domě wifi za poplatek 200 Kč. Plovoucí podlahy. Nová kuchyňka prostorná koupelna s vanou společná se dvěma velmi slušným a čistotnými nájemníky, kteří jsou většinou v práci. Byt je velmi příjemný útulný. Moderní plynové automatické topení. Dům je kvalitně zateplený. Vše v dosahu nákupní centra. Pošta bus i metro 5 minut pěšky, 15 minut centrum města. Pro jednu osobu.

TEL: 602282934

Rent a luxury new 1kk apartment in the attic of a new building (villa) in Prague 9 Kyje. The apartment is furnished with new furniture. a room with a double bed with a health mattress, a fridge and a living area that offers plenty of storage space. In the house wifi for a fee of 200 CZK. Floating floors. New kitchenette a spacious bathroom with a bathtub shared with two very decent and clean tenants who are mostly at work. The apartment is very confortable. Modern gas heating. The house is well insulated. All within easy reach of shopping centers. Mail bus and metro 5 minutes walk, 15 minutes to city center. For one person.

TEL: 602282932

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479609
Dispozice3+kk
Dostupné od29. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha20
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.