Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 92 m² bez realitkyModenská, Praha - Horní Měcholupy

Rezervováno
Modenská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 320 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nový světlý prostorný byt v novostavbě s orientací na východ. Jedná se o 2+kk o výměře 66 m2 + dvě zasklené lodžie (jedna lodžie náleží k ložnici a druhá k obývacímu pokoji) o výměře 10 m2 a 9,3 m2 + balkón 2,7 m2. Součástí bytu je sklep o výměře 3,4 m2. Celkem tedy 92 m2 prostoru!!! K tomu navíc k bytu náleží podzemní kryté garážové stání. Byt je k dispozici od 1.2.2020. Nachází se v 11. patře. V bytě je prostorná chodba s velkou vestavěnou zrcadlovou skříní a vestavným botníkem. Bílá lesklá kuchyň je vybavena myčkou, varnou deskou, nerezovou troubou a digestoří s integrovaným osvětlením. Lednice je bílá a volně stojící. Všechny spotřebiče jsou AAA nebo AA. Kompletní LED úsporné osvětlení. V rámci vybavení bytu je k dispozici i pračka. V koupelně je vana. Pro větší soukromí jsou v oknech instalovány horizontální bílé hliníkové žaluzie. Byt má bezpečnostní dveře.

Nachází se v klidné lokalitě Praha – Horní Měcholupy. Přímo u lokality se nachází autobusová zastávka, odkud přímé autobusy (linky 154, 175 a 183) jezdí ke stanicím metra linky C – Háje i linky A – Skalka. Do centra Prahy se dá také dostat velmi rychle vlakem. Jeho zastávka se nachází jen zhruba 7 minut chůze od lokality. V pěší vzdálenosti se nachází obchodní centrum Kaufland a Lidl. V okolí je dostatek městské vybavenosti (obchody, služby, koupaliště, fitness, lékárna, škola a školka, lesopark s golfovým hřištěm, aquapark Průhonice).

Nájemné za byt vč. krytého garážového stání a sklepu: 15 000,- Kč / měsíc + 3320 Kč za zálohy na služby (částka platná pro 2 osoby) + 700,- Kč elektrická energie, která bude převedena na nájemce. CELKEM za byt 18 320 Kč (bez elektr. energie). Vratná kauce ve výši 30 000,- Čistý rejstřík trestů podmínkou.

Hledáme spolehlivé nájemce bez domácích mazlíčků k dlouhodobému pronájmu. V případě zájmu o prohlídku mi nejprve o sobě něco napište např. kolik osob by v bytě bydlelo, na jak dlouhou dobu chcete pronájem atd.

NEMÁM ZÁJEM O SPOLUPRÁCI S RK!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479739
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží11
Typ budovyCihla
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.