Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyBulharská, Praha - Vršovice

Bulharská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu útulný, tichý a světlý byt v klidné a žádané oblasti na rozhraní Vršovic a Vinohrad. Byt se nachází v pátém NP udržovaného domu ze 30.let (architekt F.A. Libra). Dům je bez výtahu. Byt se sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice se samostatnou šatnou a velké koupelny s WC. Pokoje jsou neprůchozí. Byt je částečně vybaven: kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěná skříň, šatna, koupelna s velkou rohovou vanou, vše moderní a v perfektním stavu. V blízkém okolí jsou menší obchody, kavárny a restaurace, dále OC Eden, Flora. Skvělá dopravní dostupnost do centra (10 min). K dispozici ihned.

Cozy flat with a plenty of light to rent in a quiet and popular neighbourhood between Vršovice and Vinohrady. The flat is on 5th floor of a well-maintained house from 1930s. Partly furnished: kitchen, big build-in cabinet, bathroom with toilet and a big bath tub, walk-in closet. Everything is modern and in perfect condition. Many small shops, cafeterias, restaurants, shopping malls Eden, Flora. Downtown within 10 minutes by public transport. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480079
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.