Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyZa Hládkovem, Praha - Střešovice

Rezervováno
Za Hládkovem, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, světlý, kompletně zrekonstruovaný a plně zařízený byt 3+kk o rozloze 66 m2. Byt se nachází ve 2. patře činžovního domu s výtahem. K bytu náleží sklep o rozloze 10 m2. Dům se nachází v Praze 6 - Střešovice v blízkosti parku Brusnice a Petřínských sadů, 10 minut chůze do historického centra Prahy - na Pražský hrad a okolí. Veškerá občanská vybavenost je v místě - obchody, MŠ, ZŠ, koupaliště Petynka 3 min. chůze, tramvajová zastávka Hládkov (č. 25) a Pohořelec (č. 22 a 23), tři tramvajové zastávky na metro linky "A" - Hradčanská.

Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje spojeného s plně vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mrazák, indukční sporák, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka, pračka), dvou samostatných ložnic s francouzskými okny a úložnými prostory, koupelny se sprchovým koutem a samostatné toalety. Na podlahách jsou koberce a parkety. Byt je plně vybaven tak, jak je vidět na fotkách. Cena: nájem 21 900 Kč + poplatky 2 400 Kč (teplo, teplá a studená voda, odpad, osvětlení a úklid společných prostor) + elektřina a internet (nájemce si přepíše na sebe). K nastěhování od 1. srpna 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480375
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.