Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 76 m² bez realitkyLidická, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský kraj

Lidická, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský krajVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Vratná kauce13 000 Kč


Od 1.9.2017 pronajmu útulný, tichý byt 2+1 ve vile z roku 1930. Byt je plně vybaven ( myčka, pračka, sušička, obývací stěna, sedací souprava, velká šatní skřín, manželský postel typu king size bed). Součástí pronájmu je i parkovací stání. Uvedený nájem je vč. poplatků (elektřina, plyn,voda, O2 TV + I-net). Vratná kauce: 15.000,- CZK + dva nájmy předem.

Vzhledem k faktu,že se jedná o dům se slušnými nájemníky žijící v domě 30 let, ráda bych nájemníka se vztahem k domáckému prostředí, možný je i malý pejsek.

From 1.9.2017 rent a cozy, quiet apartment 2+1 in a villa from 1930. The apartment is fully equipped (dishwasher, washing machine, dryer, living room, sofa, large wardrobe, king size bed). Part of the rental is a parking space. The rent incl. fees (electricity, gas, water, O2 TV I-net).

Refundable deposit: 15.000, - CZK + Two rents in advance.

Given the fact that this is a house with decent tenants living here in a 30-year,I would like to hire a tenant with a home environment, small dog is possible too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481330
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.