Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyDevonská, Praha - Hlubočepy

Devonská, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena5 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný západně orientovaný byt z roku 2013 s velkou zahradou 131m2 v osobním vlastnictví.

Byt je situován v přízemním podlaží bytového domu v rezidenčním projektu Devonská Barrandov. Zahrada a okna jsou orientovány do sousedního areálu mimo hlavní silnici, což poskytuje dostatečné soukromí. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk s obytnou plochou 60,2m2. Z chodby (5,7m2) s vestavěnou skříní je přístupný obývací pokoj s kuchyňským koutem (31m2), ložnice s vestavěnou skříní (18.5m2) a koupelna (5m2) s vanou a pračkou. Součástí bytu je designová kuchyňská linka nejvyšší kvality vyrobena na míru. Její součástí je indukční deska a digestoř značky Franke, trouba a myčka Candy a lednice Electrolux. Pokojům dominují panoramatická dřevěná okna, v obývacím pokoji se vstupem na zahradu. V obou pokojích je dřevěná plovoucí podlaha (dub 4mm). Západní orientace bytu zajišťuje příjemné odpolední slunce a prosvětlení pokojů.

K bytu náleží nadstandardní parkovací stání a sklep o velikosti 3,51m2, obojí v suterénu budovy. Přilehlá zahrada je na rozdíl od jiných pražských nemovitostí přímo ve vlastnictví majitele bytu (namísto společného vlastnictví a výhradního užívání). Dům má vlastní plynovou kotelnu na TUV a teplo.

Celý dům se nachází v klidné lokalitě starého Barrandova mezi novostavbami podobného rázu. V okolí je příjemná zeleň, dětské mini hřiště náležící k domu, potraviny, drogerie, 10min procházkou Prokopské údolí. Veškerá občanská vybavenost se nachází přímo na Barrandově. 2 min chůze od bytu je zastávka autobusů a tramvaje (10min metro Smíchov, 20min metro Budějovická).

Petr Soukup

Tel. 608888044

email: souke87@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481441
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.