Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - Krč
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk, který se nachází ve velkém panelovém domě s recepcí v 10. patře (výhled viz jedna z fotografií). Dům je opravdu rozsáhlý (viz foto) s velkým množstvím bytů, na druhou stranu se ale nachází v praktické lokalitě - cca 7 minut pěšky je zastávka Nemocnice Krč, kde jezdí velké množství autobus (pouze 1 zasávku autobusem je stanice metra C - Kačerov), zároveň téměř před domem je autobusová zastávka Zálesí, kde jezdí bus 121, kterým jste za pár minut na metru Budějovická.

Byt je tvořen malou haličkou, ze které je vstup na WC a zvlášť do koupelny. WC i koupelna jsou zděnné, nejde tedy o jádro. Dále se v bytě nachází 2 samostatné místnosti (ideálně mohou sloužit jako menší ložnice a obývák), dále je v bytě chodba, kde je kuchyňský kout - ten je však od obou pokojů oddělen dveřmi, což je praktické, pokud by například v bytě chtěli bydlet 2 spolubydlící a každý by chtěl mít svůj vlastní pokoj. Celková rozloha bytu je 39 metrů.

Byt je kromě kuchyňské linky a sporáku nezařízený. Jsem však ochotna koupit do bytu na své vlastní náklady lednici a pračku (oboje dohromady do 10 000 Kč).

Nájemné 13 500,- Kč je tvořeno z:

- 9 500,- Kč čistý nájem za byt

- 4 000 Kč poplatky pro 2 osoby (fond oprav, údržba domu, studená a teplá voda, teplo, úklid domu atd.) V případě 1 osoby by poplatky byly nižší.

- elektřinu si nájemce hradí sám a převede si ji na sebe!!!!!

VRATNÁ KAUCE: 15 000 Kč. VRATNÁ KAUCE se bude platit při podpisu smlouvy.

Hledám solidní nájemníky, proto prosím napište alespoň ve stručnosti něco o sobě, čím se živíte a proč sháníte bydlení. I já se budu snažít být na oplátku co nejvíce férový a příjemný pronajímatel. Smlouva bude na rok, v případě oboustranné spokojenosti můžeme následně smlouvu podepsat i na víc let dopředu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482309
Dispozice2+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.