Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 96 m² bez realitkyU Nádražní lávky, Praha - Karlín

U Nádražní lávky, Praha - KarlínČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 999 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím byt k pronájmu po celkové rekonstrukci. Byt je situován severo -jižně ( okna na obě dvě strany). Jde o prvorepublikový byt, ve 3. p., o výměře 96 m2, zachované a renovované původní parkety, stropy 3,6 m. Topení plynové. K bytu náleží samostatná terasa (cca 20 m2), oddělená dveřmi, která vede do uzavřeného vnitro bloku, kde je velká zurčící kašna a stromy a není zde slyšet jakkoliv okolní Praha. Byt je částečně zařízen ( nová kuchyně, vč. myčky, trouby, sklokeramické desky, pračka a sušička, nová postel vč. nových, velmi kvalitních matrací). V bytě jsou vestavěné skříně, vč. botníků, atd.. Po dohodě, na náklady nájemce, je možné byt zařídit dále. Nájem 27.000,- Kč. Byt je nekuřácký a nelze v něm kouřit. V bytě není možné chovat zvířata. K bytu je náleží velký sklep a půda. Stanice tramvaje je 3 minuty, metro 5 minut chůze. V blízkosti (50 m) je velký park. UPC je zaveden v bytě. V současnosti zde končí nájemník, který provede bytem a dodá skvělé reference po 18 měsících bydlení. K nastěhování od 1.11.2019. Elektřina a plyn + UPC se platí zvlášť.

I offer an apartment for rent after a complete reconstruction. The apartment is situated north-south (windows on both sides). It is a First Republic apartment, on the 3rd floor, with an area of ​​96 m2, preserved and renovated original parquet, ceilings 3.6 m. Gas heating. The apartment has a separate terrace (about 20 m2), separated by a door that leads to the closed interior of the block, where there is a large glowing fountain and trees and you can not hear any surrounding Prague. The apartment is partially furnished (new kitchen, including dishwasher, oven, ceramic hob, washing machine and dryer, new bed including new, high quality mattresses). The apartment has built-in wardrobes, incl. After agreement, at the expense of the tenant, it is possible to furnish the apartment further. Rent 27.000, - CZK. The apartment is non-smoking and there is no smoking. The apartment is not possible to breed animals. The apartment has a large cellar and attic. Tram station is 3 minutes, metro 5 minutes walk. Nearby (50 m) is a large park. UPC is introduced in the apartment. At present, the tenant who finishes the apartment and delivers great references after 18 months of living ends there. Available from 1.11.2019. Electricity and gas + UPC are billed separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482545
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.