Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyV Mezihoří, Praha - Libeň

Rezervováno
V Mezihoří, Praha - LibeňMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Světlý, moderní, zařízený byt 2 + kk s úžasnou terasou (42 m2) nabízející krásný výhled, umístěný v osmém patře bytového komplexu V Mezihoří (dokončeno 2013) s parkovacím stáním v podzemních garážích.

Byt zahrnuje pohodlný, prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou a chytrou TV propojený s vestavěnou kuchyní a s přístupem na terasu, ložnici s prostornou vestavěnou skříní a přístupem na terasu, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletu, komoru s pračkou a vstupní chodbu s vestavěnou skříní.

Bytový komplex V Mezihoří nabízí velmi dobré dopravní spojení do centra a dalších městských částí. 3 minuty chůze se nachází dopravní uzel Palmovka nabízející linku B metra a tramvaje 1, 3, 6, 8, 10, 14, 16, 24 a 25 spojující Palmovku s centrem (Václavské náměstí, Náměstí republiky) a Holešovicemi, Karlínem, Letnou, Florou, Náměstím Míru a mnoho dalšími. Centrum města je také v docházkové vzdálenosti (cca 35 minut).

Lokalita nabízí mnoho zázemí: supermarket Billa (5 minut chůze), Kaufland (10 minut chůze), nákupní centrum Harfa (10 minut chůze), sportovní zařízení – tenis, squash a plavecký bazén v hotelu Step (10 minut chůze), běžecká / cyklostezka podél Vltavy (ve směru do centra anebo do Zoo), fitness centrum, golf na Rohanském ostrově. Kousek se také nachází Thomayerovi sady ideální k odpočinku.

Obytná plocha činí 62 m2 a terasa 42 m2.

Volné: Listopad 2021

Bright, modern, furnished one bedroom apartment with a stunning terrace (42 m2) offering beautiful views, situated in 8th floor of residential complex V Mezihoří from 2013 with underground parking.

The interior offers a comfortable living room with sofa (built-in storage for bedding and with sofa beds) and smart TV connected to fully fitted kitchen with access to terrace, separated bedroom with spacious inbuilt wardrobe and access to terrace, bathroom with bathtub and shower, separated toilet, utility room with washing machine and an entrance hall with inbuilt shoes storage.

Residential complex V Mezihoří offers very good transportation links to the city centre and other city districts. 3 minutes walking to public transport junction Palmovka offering yellow line of metro (B) and trams number 1, 3, 6, 8, 10, 14, 16, 24 and 25 which offer direct connection to the city centre (Vaclavské náměstí, Náměstí Republiky) and to Holešovice, Karlín, Letná, Flora, Náměstí Míru and lots of others. City centre is also in walkable distance (approx. 35 minutes).

Area offers full range of amenities: supermarket Billa (5 minutes’ walk) Kaufland (10 minutes´walk), shopping mall Harfa (10 minutes ‘walk), sport facilities - tennis, squash and swimming pool in hotel Step (10 minutes ‘walk), running / cycling tracks alongside river Vltava (in direction to city centre or to Zoo), fitness centre, Rohan Island with a golf course. Nearby is Thomayer´s Park ideal for relaxation.

Interior is 62 m2 plus terrace with 42 m2.

Available: November 2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483007
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 11. 2021
Podlaží8
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Terasa
Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalmovka
🚶 295 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚶 320 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 162 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 469 m (6 min)
RestauraceMerkur
🚶 384 m (5 min)
Lékárna
🚶 504 m (6 min)
ŠkolaZŠ Palmovka
🚶 383 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Sokolovská
🚶 177 m (2 min)
SportovištěFitness
🚶 163 m (2 min)
Hřiště
🚶 580 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.