Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 80 m² bez realitkyKe Kateřinkám, Praha - Chodov

Určeno ke spolubydlení
Ke Kateřinkám, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízíme k pronájmu jeden samostatný, prakticky zařízený neprůchozí pokoj 13 m2 v nadstandardním, světlém, prostorném a zrekonstruovaném bytě. V pokoji je koberec, postel, vestavná skříň a další úložné prostory, orientace na východ, v okně jsou žaluzie a síť proti hmyzu. Celková plocha bytu je 80 m2, pronajímáme 3 pokoje. Obývák 20 m2 s novou LED TV (101 cm), sedací soupravou a stolem, velký balkon 8 m2 a moderní kuchyně jsou ke společnému užívání. Kuchyně je rovněž zrekonstruovaná, vybavená vestavěnou myčkou, lednicí, mikrovlnkou, elektrickou troubou, a plynovým sporákem. Jádro je nově zděné, koupelna a WC jsou zvlášť, v koupelně je vana a nová pračka. Internet zajišťuje rychlá Wi-Fi.

Byt se nachází v 1. patře malého zatepleného panelového domu v ulici Ke Kateřinkám, výborně dopravně dostupného - zastávka autobusu přímo před domem, pěšky 10 minut Metro C Opatov, v blízkosti občanská vybavenost i příroda, několik obchodů, poliklinika, sportoviště, cyklostezky a Milíčovský les. Parkování možné před domem.

Cena 8 000 Kč za vše včetně energií, poplatků a rychlého internetu. K nastěhování ihned. Kauce ve výši 1 nájmu, minimální doba nájmu 3 měsíce.

Offering nice fully and practically furnished room (13 m2, 139 sq ft) in comfortable and spacious shared apartment. Total floor area of the apartment is 80 m2 (860 sq ft), this room is 1 of 3 rented. Large living room (20 m2) with big TV (40"), nice balcony and kitchen are for shared use. Newly refurbished kitchen is fully equipped with dish washer, electric oven, gas stove, microwave and refrigerator, bathroom with bathtub and new washing machine. Fast Wi-Fi included.

Apartment is on the 1st floor of small condominium, parking and bus stop right on the street, metro C Opatov 10 minutes by foot. Billa supermarket, small shops, sport facilities, cycling and roller-skating paths and Milicovksy forest nearby. Available immediately. Deposit one month rent, minimum duration 3 months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483402
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.