Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyBuchovcova, Praha - Žižkov

Buchovcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


K nastěhování od 11.9.2017! Prohlídka: 10.9.2017 - 17:00. Prosím zájemce aby brali na vědomí, že byt je v současné době neobývaný, proto bych ho rád obsadil co nejdříve - proto nebudu odpovídat zájemcům, kteří by se chteli nastěhovat například až za 2 týdny nebo měsíc. Nejpozdější termín podpisu smlouvy je v týdnu 11.9-15.9.. Dále také mám zájem pouze o dlouhodobé zájemce - 6 měsíců a více, ideálně na neurčito. Děkuji.

Byt v poklidné části Prahy 3. V okolí je veškerá občanská vybavenost - supermarket minutu chůze, nonstop potraviny 2 minuty chůze, lékárna minutu chůze, v okolí nespočet restaurací a barů s dobrým jídlem a pitím a ještě lepšími cenami. Zastávka tramvaje necelé 2 minuty chůze - jezdí na ní denní i noční tramvaje - za 12 minut se dostanete tramvají na Václavské náměstí, či hlavní nádraží.

Jedná se o nový, moderní, kompletně zařízený byt v 5. patře budovy - nedávno dokončená půdní vestavba. Je dvoupatrový - mezonet, ve spodním patře je předsíň, koupelna se záchodem a sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou. Z obývacího pokoje vedou schody do druhého patra, kde se nachází ložnice s manželskou postelí a oddělenou walk-in šatnou. Byt je kompletně vybavený vč. obývací stěny, pohovky, televize, vybavení kuchyně (lednice, nádobí, spotřebiče), pracovního stolu, postele atd. V bytě je zařízen rychlý 30Mbps bezdrátový internet a kabelová televize UPC - v ceně poplatků. K bytu také náleží sklepní kóje o rozměru cca 2 m2. Zhruba 300m od bytu se nachází samoobslužná prádelna s profesionálním vybavením a s cenou praní okolo 13 Kč / 1kg prádla - cena zahrnuje i prací prostředky. Můžete si však do bytu pořídit i vlastní pračku.

Byt je prakticky připraven k nastěhování - o nic se nemusíte starat ani nic zařizovat, pouze přijdete a bydlíte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483565
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.