Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyAnny Letenské, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Anny Letenské, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m² • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce56 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný, plně vybavený, byt v secesním domě na prestižní a klidné residenční adrese v Praze. Riegrovy sady jsou v bezprostřední blízkosti domu, bezproblémové parkovaní v modré zóně před domem, množství kaváren a příjemných restaurací se nachází v sousedící Mánesově ulici. Docházková vzdálenost na náměstí Míru i Václavské náměstí. Obývací místnost je vybavena rozkládací pohovkou, kuchyňskou linkou s vestavěnou lednicí a myčkou, stejně tak jako jídelním stolem a TV. Tato místnost je velice prostorná, s okny situovanými na východ a s ozdobnými prvky na stropě. Z ložnice s pracovním koutem je přístup na balkón směřující do zeleně ve vnitrobloku. V ložnici s manželskou postelí se nachází také velká vestavěná skříň, poskytující dostatek úložných prostor. Z ložnice je přístup do koupelny se sprchovým koutem od firmy Huppe a sanitou Grohe. V koupelně je umístěn plynový kotel, zakrytý koupelnovým nábytkem. Byt má nové masivní dubové parkety ošetřené olejem, štuky, radiátory od švýcarské firmy Zehnder a vysoké stropy. V bytě je alarm a internet s kabelovou televizi od firmy Vodafone. Vnitřrní prostory domu prošly nedávnou rekonstrukcí a dům má rovněž nový výtah. K bytu patří prostorný a čistý sklep, kam lze bez problémů umístit například kola nebo kočárek. Preferuji dlouhodobý pronájem a slušné nájemníky, bez domácích zvířat.

I am renting a recently refurbished, fully equipped apartment in an Art Nouveau building on a prestigious and quiet residential address in Prague. Riegrovy sady park is in the immediate vicinity of the house, convenient parking in the blue zone in front of the building, plenty of cafes and restaurants located in the neighboring Mánesova street. Walking distance to náměstí Míru and Wenceslas square. The living room is equipped with a sofa bed, a kitchenette with a built-in fridge and dishwasher, as well as a dining table and a TV. This room is very spacious, with windows facing east and decorative elements on the ceiling. From the bedroom with a home office corner there is access to a balcony facing the green in the courtyard. In the bedroom with a double bed is also a large built-in wardrobe, providing plenty of storage space. The bedroom has access to the bathroom with a shower corner from Huppe and the Grohe sanitarium. In the bathroom there is a gas boiler, covered by bathroom furniture. The apartment has new massive oak parquet treated with oil, radiators from the Swiss company Zehnder and high ceilings. The apartment has an alarm and Vodafone internet and cable TV. The interior of the house has undergone a recent reconstruction and the house also has a new lift. The apartment includes a spacious and clean cellar where you can easily place a bicycle or pram. I prefer long-term rent and decent tenants, no pets. Communication in English is not a problem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486316
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 10 m²
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Smetance
🚶 197 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 433 m (5 min)
ObchodTerrys Steak
🚶 269 m (3 min)
BankamBank
🚶 152 m (2 min)
RestauraceBab rýže2
🚶 104 m (1 min)
LékárnaAgel
🚶 328 m (4 min)
ŠkolaPrague College
🚶 158 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚶 215 m (3 min)
Sportoviště
🚶 278 m (3 min)
HřištěU Draka
🚶 607 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.