Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 92 m² bez realitkySouběžná, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Souběžná, Brno - Židenice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena6 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej mimořádně krásného a moderně vyprojektovaného bytu v Brně, Juliánově. Výhodná poloha domu poskytuje velmi rychlou dostupnost dálniční sítě, na kterou se lze napojit bez dlouhého projíždění dopravně zatížených částí města, přičemž centrum je dostupné do deseti minut jízdy autem či MHD. Byt je situovaný na velmi pěkném klidném místě s dostatkem zeleně v blízkosti nedávno revitalizovaného lesoparku Bílá hora.

Zajímavé dispoziční řešení mezonetového bytu v kombinaci s moderně zvoleným designovým laděním zařizovacích předmětů dodávají bytu atmosféru prostoru, světla, pohody a funkčnosti. Bytová jednotka je umístěna v 5. a 6. nadzemním podlaží s hezkým výhled na Petrov a Bílou horu, tj. na jihozápad a severovýchod. Na půdorysu původního čtyřpodlažního domu byly v roce 1999 přistavěny mezonetové byty. Nabízený byt je ve výborném technickém stavu po kompletní rekonstrukci.

Obytná plocha bytu činí 73,55m². Součástí bytové jednotky je terasa, balkón (obojí celkem 8,9m²) a půda s úložným prostorem přístupná z bytu (asi 10m²). Celková výměra bytu tedy činí asi 92m².

V ceně bytu je zahrnuta značná část zařízení vyrobeného na míru.

Dispozice: 1. podlaží bytu (5.NP domu) – vstup, chodba, kuchyň s obývacím pokojem (celkem 25,05m²) a balkónem s výhledem na Bílou horu, toaleta (1,85m²). 2. podlaží bytu – chodba, koupelna s toaletou (8,5m²) a dva samostatné pokoje (15,35m² a 11m²), z toho jeden se slunnou terasou s jihozápadním výhledem na Petrov. Z chodby lze výsuvnými schody vystoupit na půdu.

Vybavení bytu: klimatizace v obou pokojích v 6.NP, 2x vestavěná skříň, podlahové topení v koupelně, nový plynový kotel Ferroli, v kuchyni plynový sporák s elektrickou pečící troubou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, myčka, zabudovaný lávový gril a digestoř. Okna v bytě jsou plastová, podlahy v pokojích plovoucí, jinde dlažby.

Celkové měsíční náklady pro tříčlennou rodinu činí 4.500,- Kč, z toho asi 700,- Kč plyn, 1300,- Kč elektřina, 600,- Kč voda. Platba do fondu oprav je stanovena na 10,- Kč/m² měsíčně. Dům je ve velmi dobrém udržovaném stavu (nový vstup a výtah). K dispozici je prostor pro kočárky a kola.

Rozsáhlá nabídka obchodu, služeb a dalších atributů moderního městského bydlení se nachází v blízkosti domu včetně základní a mateřské školy, polikliniky, koupaliště, sportoviště a zastávek MHD (autobus, tramvaj).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486743
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.