Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyVáclava Rady, Praha - Zbraslav

Václava Rady, Praha - ZbraslavMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 2 m² • Sklep 1 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Pronajmeme moderní prostorný byt 2+kk o rozloze 57 m2 situovaný ve 2. poschodí cihlové novostavby z roku 2006 v Praze na Zbraslavi v Zahradní čtvrti. Nemovitost je v osobním vlastnictví. Byt disponuje větší centrální místností, která slouží jako obývák, pracovna, jídelna a kuchyň zároveň a je z ní vstup na menší terasu orientovanou jihovýchodně s výhledem do atria (vnitrobloku), dále ložnicí s prostornou skříní, samostatným WC a koupelnou s vanou a také předsíní s botníkem a skříní. Pračka není součástí vybavení. Mimo prostory bytu je v ceně nájmu také parkovací místo v garáži a sklep o rozměrech 1 m2 Rovněž lze využívat vnitřní prostory atria s krásnou udržovanou zelení a dětským pískovištěm. V domě se nachází výtah, k dispozici je také kočárkárna/kolárna.

Byt je kompletně vybaven, součástí kuchyně je lednice s mrazákem, indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a konvice na čaj. V obývacím pokoji je k dispozici 2-místná pohovka a 2 knihovny, dále pak jídelní stůl a 2 židle. Ložnice je vybavena komodou a prostornou skříní s posuvnými zrcadlovými dveřmi. V bytě jsou dřevěná okna s žaluziemi, plovoucí podlaha a bezpečnostní protipožární vchodové dveře. Energetická náročnost budovy B.

Byt se nachází v klidné lokalitě s dobrou dopravní obslužností (autobusová stanice Na Baních je vzdálená jen pár minut chůze, na stanici metra B Smíchovské nádraží trvá cesta cca 20 minut) a dobrou občanskou vybaveností, poblíž jsou supermarkety Lidl a Albert, park, pošta, poliklinika, lékárna, restaurace, sportoviště, dětská hřiště, školky, škola a mnoho dalšího. Výhodou této lokality je i nádherná příroda a možnost výletů v okolí (poblíž je cyklostezka kolem Vltavy, lesopark, lom atd.).

Cena čistého nájmu činí 18 000 Kč, záloha za energie (voda, topení - dům má vlastní kotelnu, služby) je 4 000 Kč (každoroční vyúčtování oproti skutečným nákladům). Elektřinu v jednotce si na sebe uzavírá přímo nájemce s dodavatelem. K dispozici rychlý kabelový internet (O2 nebo UPC) a TV. Požadována vratná kauce ve výši 1,5 násobku měsíčního čistého nájmu (tj. 27 000 Kč).

Nastěhování možné od dubna/května 2024. Vhodné jak pro jednotlivce či páry, tak pro rodiny s dětmi. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Prosíme jen nekuřácké rodiny a nepřejeme si domácí mazlíčky.

V případě zájmu či jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat!

Realitky prosím, aby nás nekontaktovaly. Děkujeme

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489871
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 2 m²
Sklep 1 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽabovřesky
🚶 213 m (3 min)
PoštaPraha 516
🚶 228 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 162 m (2 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 635 m (3 min)
Restaurace
🚶 364 m (4 min)
LékárnaLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚶 423 m (5 min)
ŠkolaNad Parkem
🚶 741 m (9 min)
Mateřská školaSoukromá mateřská škola Rotunda, s.r.o.
🚶 40 m (0 min)
SportovištěLTC Modřany 2005
🚘 5 714 m (9 min)
Hřiště
🚶 34 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.