Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyOrelská, Praha - Vršovice

Orelská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný 3-pokojový byt (75 m2), včetně terasy (16 m2), v žádané a klidné lokalitě krásných Vršovic.

Byt je moderní a byl zrekonstruován v roce 2007, je mezonetový (má dvě patra), který se nachází v nejvyšších patrech (5. a 6.) historické secesní budovy s výhledem na jih a zajišťuje tak dostatečné denní světlo.

Dispozice:

• 1. patro - světlý slunný obývací pokoj, kuchyňský kout vybavený el. spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, lednice s mrazákem), toaleta.

• 2. patro - dvě ložnice s vestavěnými skříněmi. Obě ložnice mají přístup na terasu o rozloze 16 m2, která nabízí krásný výhled na vinohradské střechy a Žižkovskou televizní věž. Ve 2. patře se také nachází koupelna se sprchovým koutem a vanou, komora.

Všechna okna jsou vybavena elektrickými roletami, v bytě jsou dřevěné parketové podlahy a byt je zabezpečen bezpečnostním poplašným systémem.

MHD je v dosahu 2 minuty chůze - tramvaje 4,6,7,11,22, 24. 5 minut od náměstí Míru a 2 minuty chůze od trendy Krymská ulice.

Byt je nezařízený.

V domě je výtah.

Měsíční nájemné: 25 000 Kč plus poplatky za energie (cca 2 000 Kč).

We offer a bright sunny 3 rooms apartment (75 m2), including a terrace (16 m2), in an attractive and quiet location of beautiful Vršovice.

The apartment is modern and was renovated in 2007, is a bi-level (has two floors) situated on the top floors (5th and 6th) of a historical Art Nouveau design building, faces south and receives lots of natural sunlight.

Features:

• 1st floor - bright sunny living room, kitchen corner (cooker,oven,kichen hood, fridge), and toilet.

• 2nd floor - two bedrooms equipped with inbuilt wardrobes. Both bedrooms have access to a 16 m2 terrace which offers great view over the Vinohrady roof tops and Zizkov TV tower. The 2nd floor also provides a bathroom with shower corner and bathtub, storage room.

All windows are equipped with electric blinds, wooden parquet floors and flat has a security alarm system.

The public transport is close by within 2 minutes’ walk and connection to the center is provided with trams 4,6,7,11,22, 24. 5 minutes from Náměstí Míru and 2 minutes from trendy Krymská street.

The apartment is unfurnished.

Elevator in the building.

Monthly fee 25 000 CZK plus utilities (aprox. 2 000 CZK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490292
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.