Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1779 m² bez realitkyŽitenice - Žitenice, Ústecký kraj

Žitenice - Žitenice, Ústecký kraj
Cena483 500 Kč

Tato nemovitost již od 2 051 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zahrady s chatkou a příslušenstvím

Prodej zahrady s chatkou v osobním vlastnictví. Zahrada se nachází v zahrádkářské kolonii Pod Loretou, obec Žitenice, ve vzdálenosti cca 3km od Litoměřic. Jedná se o slunný svažitý pozemek (jižní svah) o výměře 1779 m2.

Na pozemku se nachází chatka se dvěma místnostmi (pokoj, kuchyńka), sklep pak sestává z malé dílny a úložných prostor. Vedle chatky je kovová nádrž na dešťovou vodu o obsahu cca 6-8m3 (odhadem). Chatka má zavedenou elektřinu 230V a vodovod (sezónní). Je vybavená nábytkem, kamny, lednicí, malým plynovým vařičem a mini troubou. Vedle chaty je nová stinná pergola s venkovním posezením a skalka. Okolo posezení jsou plochy s bylinkami.

Pod chatkou je ohniště, malá kůlna na nářadí a toaleta (chemická). Další stavba je větší kůlna na nářadí a dřevo v dolní části pozemku. U dolní kůlny je plastová nádrž na vodu.

Na zahradě je větší množství meruněk a jabloní, dále pak slivoňě, ořešáky, třešeň a višeň, myšpule německé, hrušeň a několik hlav vinné révy, rybízy a další keře (dřín, muchovník, maliny, ostružiny).

Prodej zahrady je včetně veškerého vybavení chaty (lednice, vařič, mini trouba, ...), ale i dílny s nářadím a vybavením (nádoby, barely, bedny, žebříky police). Dále pak včetně strojů na údržbu zahrady a opravy (sekačka s pojezdem, křovinořez, motorová pila, stolní cirkulárka, ...) a zahradního nářadí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494257
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 779

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.