Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Husitská, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný útulný byt s dispozicí 1+kk o rozloze 40m2 nacházejícího se v 2NP domu na adrese Husitská 59 blízko autobusové zastávky (5 min na Metro Florenc, 10min na Staroměstské náměstí). Na podlaze v chodbě a koupelně je dlažba, jinak v pokoji je plovoucí podlaha (imitace parket). Vše na elektriku tj, bojler a centrální topení na vytápění. Byt se pronajímá dohodou plně zařízený, a plně vybavená kuchynska linka a pračka v koupelně. Volný od 1.7.2021 nebo dohodou. Co se tyce nabytku lze pripadne se domluvit a castecne nabytek uskladnit. Pro bližší informaci volejte majitele. Realitní makléři - prosím nevolat. Cena nájmu je 12 000 Kč-měsíc, poplatky za sluzby 3000 Kč/měsíc a internet se převádí na nájemníka. V domě je podzemní garáž a tak lze taktéž v případě zájmu pronajmout i garážové parkovací stání za 2 000 Kč/měsíc.

We would like to offer beautiful sunny and fully furnished 40 square meters apartment 1+kk (studio) for rent. The apartment is located in a new development in Prague 3 Zizkov neighbourhood, in the building Husitska 59 and is bright thanks to 2 large windows and located within short proximity of bus stop (5min to Florenc and 10min to Old Town Square). There is an elevator in the building as well as underground parking available for rent separately if you were interested. Entryway, kitchen and bathroom have tiles on the floor, main room/bedroom has laminate (wood-alike) floor. The apartment is offered for rent fully furnished as can be seen in the photos (minus personal décor items), but furniture items such as bed, closet, entryway closet, kitchen, washing machine, couch, table, dresser, arm chair etc remain in the apartment (unless explicitly requested and can then be partially removed and stored away upon agreement). The apartment is on Husitska street but thanks to modern dual pane windows it is actually very quiet inside. The building is newly built in 2007 and is well maintained since. There is a bus stop just outside the building and you get to metro Florence (yellow subway line) in just 5mins and in 10mins are you by bus at Old Town Square. Zizkov offers many nice pubs, cafes and restaurants including one right next door which makes it a great option for a lazy day! Our current tenants have been with us for almost 5 years and are moving out by 30th of June, so the flat will be available as of 1/7/2021. Please email or text me with a short intro about yourself and if/when is your preferred time to schedule a viewing appointment, best after 6pm on weekdays when our tenants get back home from work and upon mutual agreements on weekends. Realtors – please do not contact me. Only direct tenants. Rent is 12 000 CZK/month + monthly fees 3,000 CZK/month (for electricity, water, trash removal etc), you will arrange for own choice of internet. If interested, you could also elect to rent a parking space in our secured underground garage for 2 000 CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494571
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 41 m (0 min)
PoštaPraha 32
🚶 375 m (5 min)
Obchod
🚶 87 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 441 m (5 min)
RestauraceTaiko Ramen Bar
🚶 17 m (0 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 393 m (5 min)
ŠkolaZŠ Cimburkova
🚶 268 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 513 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 269 m (3 min)
Hřiště
🚶 646 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.