Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 109 m² bez realitkyČerchovská, Praha - Vinohrady

Čerchovská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné28 500 Kč

+ Poplatky za služby520 Kč
+ Vratná kauce51 000 Kč


Luxusně zrekonstruovaný tichý 3+1 se 2 koupelnami u metra a parku. Metro Jiřího z Poděbrad 2 min. chůze, Riegrovy sady 1 min. chůze, Václavské nám. 12 min. chůze. Všechny tři pokoje a obě koupelny jsou neprůchozí a přístupné z centrální haly o velikosti 16m2. Zde je i luxusní kuch. linka Hanák se spotřebiči Siemens, která je s obývacím pokojem propojena uzavíracím proskleným okýnkem na podávání jídel. Největší pokoj (36 m2) je orientován do tiché jednosměrné a zcela nefrekventované ulice, obě prostorné ložnice (20 a 18 m2) do tichého prostorného vnitrobloku. Slunný byt má dvě nákladně zrekonstruované koupelny obložené italskými skleněnými mozaikami a obklady. V obou koupelnách je WC a dále vana nebo sprch. kout a obě jsou samostatně přístupné z centrální haly. Vysoké stropy, dubová dřevěná lakovaná podlaha zn. Kahrs v celém bytě. Byt byl luxusně zrekonstruován dle návrhu architektonického studia. K pronájmu po dohodě nezařízený nebo částečně zařízený/plně zařízený (s výjimkou obývacího pokoje). Vhodný i ke kombinaci s kanceláří v bytě. Orientace východ – západ zajištuje světlost bytu po celý den. Velmi vhodný pro rodinu s dětmi – děti z domu si hrají v uzamčeném vnitrobloku domu a v přilehlém parku. Klasický luxusní vinohradský dům - tloušťka cihlových zdí 75 cm zajišťuje příjemné a zdravé klima po celý rok a výbornou tepelnou izolaci, takže i v létě je v bytě velmi příjemně. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí podsklepeného domu, k bytu přísluší vlastní prostorná sklepní kóje (9 m2), úložný prostor v nosném podhledu v bytě (6 m2) a vestavěná skříň v předsíni. Krytý bazén, sauna, krytý i venkovní sportovní areál, běžecká dráha, 3 dětská hřiště, dětské kroužky, několik českých i mezinárodních MŠ, lyžování a sáňkování pro děti v krásném prostředí Riegrových sadů 3 min. chůze, bruslení pod Žižkovskou věží 4 min., farmářské trhy a ZŠ na nám. Jiřího z Poděbrad 2 min. Parkování na dvoře domu zdarma nebo v nedaleké garáži. Rychlý internet, nové kabelové rozvody a zásuvky po celém bytě připravené na práci z domu. Luxusní a tiché bydlení u metra, parku a sportovního areálu s bazénem v nejlepší rezidenční části Prahy.

Pronájem nejméně na rok, dlouholetý pronájem vítán. Nepřeji si spolubydlení (jen jednotlivec, pár, rodina). Souhrnné poplatky za byt činí jen 520 Kč + spotřebovaná elektřina, plyn a voda (platí se formou celkové zálohy 4000 Kč/měsíc, roční zúčtování). Nízká spotřeba - vlastní úsporný kombinovaný plynový kotel Vaillant. Nastěhování možné ihned nebo po dohodě.

2 bathrooms, 3 rooms. Luxurious and quiet living right by the metro, park and sports complex with swimming pool in the best residential area of Prague. 2 min. walk to subway station nám. Jiřího z Poděbrad, 1 min. walk to the park Riegrovy sady, 12 min. walk to Wenceslas Square. The sunny apartment in a very quiet side street has two refurbished bathrooms lined with Italian glass mosaics and tiles. Both bathrooms and all three rooms are accessible from a central hall of 16m2. Here is a luxury kitchen Hanak line with Siemens appliances, which is connected to the living room via a closing glass window for food. The largest room (36m2) is oriented to the very quiet one-way street, both spacious bedrooms (20 m2 and 18 m2) to the quiet spacious courtyard. Both bathrooms have a toilet and bathtub or shower. High ceilings, oak Kahrs varnished flooring throughout the apartment. Orientation east to west ensures the good lighting of the apartment throughout the day. The apartment was luxuriously reconstructed according to the design of an architectural studio. For rent unfurnished or partly furnished / fully furnished (with the exception of the living room). Suitable also for a combination with an office in an apartment. Fast internet, new wiring and sockets all over the home ready for work from home. A classic luxury Vinohrady house - the thickness of the brick walls 75 cm ensures a pleasant and healthy climate all year round and excellent thermal insulation, so even in the summer it is very pleasant in the apartment. The apartment is located on the upper ground floor. It has plenty of storage space - a built-in wardrobe in the hall, two wardrobes in the bedroom, storage space in the load-bearing ceiling (6 m2) and a cellar (9 m2). Very suitable for families with children - children from the house play in the locked courtyard and in the adjacent park. Indoor pool, sauna, indoor and outdoor sports grounds, 3 playgrounds, several international and Czech kindergartens, skiing and sledging in the beautiful surroundings of Riegrovy sady 3 min. walk, ice skating under the Žižkov Tower 4 min., farming markets and elementary school at Jiřího z Poděbrad Square 2 min. walk. Parking in the courtyard of the house for free or in the nearby garage. Luxurious and quiet living in the best residential area of Prague, right by the metro, park and sports complex with swimming pool.

Rental for at least a year, long-term rental welcome. I do not wish flatshare (only an individual, couple or family).The total charges for the apartment are only CZK 520 + electricity, gas and water consumed (paid in the form of a total deposit of CZK 4,000 / month, annual settlement). Low consumption - own economical combined Vaillant gas boiler. YOU DO NOT PAY REAL ESTATE COMMISSION, BECAUSE THE FLAT WILL BE RENTED DIRECTLY BY IT´S OWNER. Moving in is possible immediately or by agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496398
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha109
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.