Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 180 m² bez realitkyMírová, Praha - Kolovraty

Mírová, Praha - KolovratyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabízím k (dlouhodobému) pronájmu rodinný dům v Praze 10 – Kolovratech s užitnou plochou 180 m2. Dům se nachází v poklidném sousedství a je vzdálen cca 5 minut chůze od vlakového nádraží, které umožňuje pravidelné přímé spojení do centra Prahy (cca 20 minut). Částečně zařízený rodinný dům je patrový, přičemž v přízemí se nachází rozsáhlý obývací pokoj s krbem propojený s prostornou kuchyní a jídelnou, koupelna se sprchovým koutem a WC, předsíň a spíž. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem se sklokeramickou varnou deskou, lednicí, mikrovlnou troubou a její součástí je také barový pult. V prvním patře jsou 4 samostatné pokoje, koupelna s vanou a WC a šatna. Součástí nemovitosti je garáž pro 1 auto, druhé může stát na pozemku. Dům disponuje zahradou, která je vybavena závlahovým systémem, a na níž je pergola s krytým venkovním sezením. V domě je instalován bezpečnostní systém.

I am offering for (long-term) rent a family house in Prague 10 - Kolovraty with a usable area of 180 m2. The house is located in a quiet neighborhood and is about 5 minutes walk from the train station, which allows regular direct connections to the center of Prague (about 20 minutes). Partly furnished family house is multi-storey, while on the ground floor there is a large living room with fireplace connected to a spacious kitchen and dining room, bathroom with shower and toilet, hallway and pantry. The kitchen is equipped with a kitchen unit, a stove with a ceramic hob, a refrigerator, a microwave oven and it also includes a bar counter. On the first floor are 4 separate rooms, bathroom with tub and toilet and dressing room. Part of the property is a garage for 1 car, the other can stand on the plot. The house has a garden, which is equipped with an irrigation system and on which is a pergola with covered outdoor seating. A security system is installed in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496817
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTehovičky
🚶 82 m (1 min)
PoštaPraha 113
🚶 501 m (6 min)
Obchod
🚶 297 m (4 min)
BankaČS
🚘 3 279 m (4 min)
RestauraceLa Bella Vita
🚶 160 m (2 min)
Lékárna
🚶 98 m (1 min)
ŠkolaZŠ Kolovraty
🚶 185 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 498 m (6 min)
Sportoviště
🚶 413 m (5 min)
Hřiště
🚶 179 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.