Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPod Stolovou Horou, Praha - Jinonice

Rezervováno
Pod Stolovou Horou, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk (54m2) s terasou a zahradou (37 m2), a garážovým stáním (12,5 m2) .

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí v krásné přírodní lokalitě v Praze 5 - Jinonice nedaleko metra Nové Butovice a Hůrka. Orientace bytu je JV.

Vybavení bytu:

Kuchyně: luxusně zařízená, z vysoce kvalitního materiálu, s kompl. vybavením spotřebičů (horkovzd. trouba, vest. chladnička s mrazákem, vest. plně integr. myčka, varná deska), sedací souprava, kuchyňský stůl, židle.

Koupelna s vanou a umyvadlem, včetně práčky a samostatné WC.

Ložnice: dvoulůžková postel s novými matracemi, 2x noční stolky, malá a velká komoda.

Komora: 1x regál

V přízemí domu je kolárna, v 1. podzemním podlaží je místnost se sprchou pro mytí kol, kočárků či sprchování psů. Spolu s touto etapou projektu bude dokončen i přilehlý park s odpočinkovými zónami a dětským hřištěm. Tento projekt je navržen v nízkoenerg. standardu náročnosti budovy B – velmi úsporná, což znamená důkladně zateplený obvodový plášť budovy, kvalitní okna a solární termické kolektory, umístěné na střeše byt. domu, které budou využity pro předehřev teplé vody, nádrž pro zachycování dešťových vod, ekol. benefity (systém pro hosp. s šedou vodou, v rámci kterého bude pro splachování toalet využita přečištěná voda z umyvadel, van a sprch).

Docházková vzdálenost na autobusovou zastávku Nušlova (číslo 137, 149, 184 a 904) je 4 minut chůze. Stanice metra B Nové Butovice dostupná od domu pěšky do 9 min. Stanice metra A Nemocnice Motol je vzdálena 4min autobusem.

Klidná, tichá část města, vedle jsou velký přírodní park „Košíře – Motol“ a Prokopské údolí, škola, školka, poliklinika Lípa, pošta, obchodní centrum Galerie Butovice ( s hypermarketem Albert a posilovnou Jatomi), výborná dostupnost na letiště apod.

Nájemné za byt a parkovací stání umístěné v podzemní garáži je 19000 Kč/měsíc + 3.500 Kč/měsíc záloha na služby + elek. Vratna kauce ve výši 19 000 při podpisu smlouvy.

Ihned k nastěhování.

RK se prosím neozývejte. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498397
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.