Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyŠumavská, Praha - Vinohrady

Šumavská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Krásný, světlý, prostorný byt 3+kk po celkové rekonstrukci o celkové rozloze 86 m2 na Královských Vinohradech - Praha 2, ulice Šumavská. Byt je částečně zařízený a skládá se z prostorného obývacího pokoje s novou a plně vybavenou kuchyňskou linkou (myčka, sporák, trouba, lednice s mrazákem), 2 ložnic, velké chodby, koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou, a oddělené toalety. Všechny pokoje jsou slunné- byt je orientovaný na SZ. Nadstandardní provedení. K bytu dále náleží sklepní kóje. Byt je situovaný ve 3. patře rekonstruované, reprezentativní budovy s výtahem. Možnost parkování (modrá zóna). Populární rezidenční oblast. V okolí park Riegrovy sady, Bezručovy sady, divadla, mnoho restaurací a kaváren, škola, školky. Výborná dostupnost MHD. Zastávka tramvaje Šumavská / Jana Masaryka je vzdálena pouhé 3 minuty chůze , stanice metra Náměstí Míru 5 min. chůze. Cena nájmu 29.000 Kč, poplatky za energie hradí nájemce. Vratná kauce 3 nájmy. K nastěhování IHNED. Tel.: +420 731 621 000.

Beautiful, bright, spacious apartment 3 + kk after total reconstruction with a total area of ​​86 m2 located in Královské Vinohrady - Prague 2, Šumavská street. The apartment is partly furnished and consists of a spacious living room with a new and fully equipped kitchen (dishwasher, stove, oven, fridge / freezer), 2 bedrooms, large corridor, bathroom with tub, shower and toilet, and separate toilet. All rooms are sunny - the apartment is oriented towards the northwest. Above-standard design. The apartment also includes a cellar. The apartment is located on the 3rd floor of a renovated, representative building with a lift. Possibility of parking (blue zone). Popular residential area. Nearby park Riegrovy sady, Bezručovy sady, theaters, many restaurants and cafes, school, kindergartens. Excellent public transport accessibility. The Šumavská / Jan Masaryk tram stop is only a 3-minute walk away, Namesti Miru metro station 5 min. walk. Rental price 29.000 CZK, energy fees are paid by the tenant. Refundable deposit 3 rentals. Available IMMEDIATELY. Tel.: +420 731 621 000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504231
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.