Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Tusarova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Plně zařízené 2+kk nadstandardní velikosti v Holešovicích kousek od tram zastávky Tusarova a pěšky na metro Vltavská, klidná ulice blízko Holešovické tržnice.

Byt je ve 2. patře cihlového domu s výtahem, obytná plocha 66 m2 - prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, rozkládací pohovka, TV, balkon s výhledem do vnitrobloku se zahradou.

Ložnice s manželskou postelí a samostatnou vestavěnou šatnou, koupelna s vanou a se sprchovým koutem, druhý krytý balkon jako odkládací prostor například pro kolo, komora.

Všechen nábytek a vybavení na foto zůstává součástí bytu, včetně pračky, myčky, vysavače, TV, funkčního internetu a nábytku - stačí se jen nastěhovat a bydlet.

Výše nájmu je 19.000 Kč + 4.000 Kč veškeré energie včetně elektřiny, plynu, TV a internetu UPC komplet.

K dispozici od 1.4.2018 nebo dle domluvy.

Fully furnished 2+kk in Holešovice, a short walk from the Tusarova tram stop and Vltavská metro, quiet street near Holešovická tržnice.

2nd floor of a brick building with a lift, generous floor space 66 m2 - large living room with a fully equipped kitchen, extendable sofa, TV and balcony overlooking a private accessible garden.

Bedroom with a double bed and a built-in closet room, large bathroom with a bathtub and also a shower, second balcony as storage space, for example for a bicycle.

All furniture and equipment in the photo remains part of the apartment, including washing machine, dishwasher, vacuum cleaner, TV, functional Internet and furniture - ready to just move in.

The rent is CZK 19,000 + CZK 4,000 all energies including electricity, gas, TV and internet UPC.

Available from 1.4.2018 or can be negotiated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505454
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.