Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Útulný, zcela zařízený byt 2+kk k dlouhodobému pronájmu v blízkosti stanice metra Vyšehrad (4 min) a metra Pražského povstání (7 min). Stačí jen dvě zastávky metra C, abyste se ocitli v samém centru Prahy. K nastěhování od 1.5.2024.

Světlý byt ve čtvrtém podlaží (z pěti) cihlového domu s výtahem.

Byt tvoří velká předsíň se spižírnou a vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a její součástí je také toaleta a pračka. V bytě k momentu nastěhování bude nainstalován vysoce úsporný plynový kotel, který ušetří náklady na energie.

Kuchyně je kompletně vybavena spotřebiči a nádobím. Vybavení bytu také tvoří velké množství úložných prostorů: rozkládací pohovka, šatní skříň a komody. K bytu patří i malý sklep o rozměrech 2 m².

K domu patří společné prostory v podobě krásné zahrady umístěné ve vnitrobloku domu. Díky které můžete v soukromí vašeho domu relaxovat. V domu se také nachází sušárna pro společné využití. Parkování je možné hned u domu, kde je modrá rezidenční zóna.

Byt se nachází v žádané lokalitě městské části Praha - Nusle, sousedící s nádhernou dominantou Prahy, Vyšehradem. V okolí domu jsou potraviny Penny, drogerie, restaurace a kavárny.

Byt je situován do rušné ulice a má kvalitní okna s izolačním trojsklem, které nepropouští hluk.

!!! Prohlídky jsou možné dle domluvy přes zprávy. Poprosím do zprávy uvést měsíc, kdy máte zájem se nastěhovat a krátké info o Vás. Přednostně na prohlídky pozveme zájemce, kteří se můžou nastěhovat od 1.5. !!!

Nájem: 20 000 Kč. Velkou výhodou bytu jsou nízké poplatky, které činí 1100 Kč na osobu. Energie převod na nájemníka. Kauce 25 000 Kč (lze rozdělit do dvou plateb). Bez RK.

I also communicate in English.

Cozy, fully furnished 2+kk apartment for long-term rent near Vyšehrad metro station (4 min) and Pražského povstání metro station (7 min). It takes just two stops on metro line C to find yourself in the very center of Prague. Available for move-in from May 1, 2024.

The bright apartment on the fourth floor (out of five) of a brick building with an elevator is situated on a busy street and features quality windows with triple glazing for insulation.

The apartment consists of a large entrance hall with a pantry and built-in wardrobe, a spacious living room with a kitchenette, and a bedroom. The bathroom is equipped with a shower enclosure, toilet, and washing machine. A highly efficient gas boiler will be installed in the apartment by the move-in date to save on energy costs.

The kitchen is fully equipped with appliances and utensils. The apartment also offers plenty of storage space including a folding sofa, wardrobe, and chests of drawers. A small cellar measuring 2 m² is also included with the apartment.

The building features communal areas in the form of a beautiful garden located in the inner courtyard, providing residents with privacy for grilling or relaxation. There is also a shared laundry room in the building. Parking is available right next to the building in the blue residential zone.

The apartment is located in the sought-after area of Prague - Nusle, adjacent to the stunning landmark of Prague, Vyšehrad. Nearby are grocery stores, restaurants, and cafes.

!!! Viewings are possible by appointment via messages. Please specify the month you are interested in moving and a short info about you. Priority will be given to viewers who can move in from May 1.

Rent: 20,000 CZK. A significant advantage of the apartment is the low utilities, amounting to 1100 CZK per person. Energy transfer to the tenant. Deposit: 25,000 CZK (can be split into two payments). No real estate agency fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691190
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVyšehrad
🚶 261 m (3 min)
PoštaPraha 49
🚘 1 958 m (4 min)
Obchod
🚶 116 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 492 m (6 min)
RestauraceKandelábr
🚶 163 m (2 min)
LékárnaLékárna Na Pankráci
🚶 363 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Na Vítězné pláni
🚶 596 m (7 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 372 m (4 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 512 m (6 min)
Hřiště
🚶 568 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.