Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyMirotická, Praha - Lhotka

Mirotická, Praha - LhotkaVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu dispozičně velmi prakticky řešený, světlý, zrekonstruovaný a nově zařízený byt 2+1 (60,5 m2 + balkon + sklep). Byt se nachází v 6.NP panelového domu s výtahem a novými plastovými okny. Byt prošel rekonstrukcí bytového jádra včetně vody a elektřiny. Nově byla položena podlaha, nové dveře, nábytek a výmalba. Topení a voda jsou dodávány dálkově. Možnost připojení kabelové TV UPC, internetu, pevné linky.

Ložnice se je vybavena na míru sestaveným úložným prostorem, manželskou postelí s matrací. Z ložnice je vstup na balkon. Obývací pokoj je vybaven pohovkou, obývací stěnou a knihovnou. Součástí kuchyně je lednice, el.trouba, sklokeramická deska, digestoř, rozkládací stůl s židlemi, varná konvice a základního nádobí. Koupelna je se sprchovým koutem, pračkou a úložným prostorem. WC je samostatné. V chodbě je velká masivní skříň s dostatkem úložného prostoru.

Dům je součástí vnitrobloku, kde jsou trávníky, lavičky a dostatek místa nejen na hraní pro děti, ale i k odpočinku. V okolí je výborná občanská a dopravní dostupnost. V blízkém okolí je obchod Žabka, supermarkety Lidl, Albert, příp. Penny, ZŠ, posilovna a fitness, květinářství, cukrárna, pošta a další obchůdky. Výborná dostupnost autobusem na metro C Kačerov (215, 113, 333) cca 10-15min, na metro C Chodov (197) cca 15-20 min, a metro B Smíchovské nádraží (197) cca 25 min. Parkování je možné před domem. Kauce ve výši 2 nájmů. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505787
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.