Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyFinská, Praha - Vršovice

Finská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné19 700 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný , plně vybavený a zajímavě řešený byt 2+kk (50m2) + galerie (20m2) v klidné lokalitě v Praze 10 – Vršovice, ulice Finská.

Byt se nachází v přízemí s okny do dvora / vnitrobloku, který není veřejně přístupný. Po vstupu do bytu vcházíte do předsíně, kde jsou prostorné vestavěné skříně. Z předsíně vedou dveře do útulné koupelny, která je vybavena rohovou vanou a pračkou. Z předsíně lze po několika schodech sejít do hlavní obytné místnosti, která je centrálním bodem celého bytu. V místnosti se nachází nová kuchyňská linka, se sporákem a troubou, vestavěná myčka a lednice. Dále je zde skleněný stůl se židlemi, malý gauč a skříňkou pod televizi. Z hlavní místnosti se můžete dostat do neprůchozího pokoje, který nyní slouží jako ložnice. Ložnice je vybavena dvojitou postelí, jejíž součástí je i nová matrace IKEA HOVAG – tvrdá varianta, dále skříní a několika policemi. Jak v obývacím pokoji tak i v ložnici jsou na podlaze parkety. Z hlavní místnosti se lze po vnitřním schodišti dostat na galerii, kde je umístěný rozkládací gauč, psací stůl a další skříňky. V jedné polovině galerie (cca na 10m2) je výška stropu 2m, druhá část galerie má snížený strop. Vchodové dveře do bytu mají bezpečnostní zámek.

Dům, kde se byt nachází je po kompletní rekonstrukci – jak vnitřní prostory tak i fasáda. Dům je velmi čistý a dobře spravovaný . Na domě z venku je kamerový systém. Je možnost využívat kočárkánu.

Dům se nachází v klidné části Vršovic v těsné blízkosti Heroldových sadů. Tramvajová zastávka RUSKÁ 5 minut chůze od domu – s dojezdem sedmi minut na IP Pavlova nebo deseti minut na Karlovo náměstí. Případně lze využít autobusovou zastávku SLOVINSKÁ – 1 minuta chůze od domu. Byt se nachází 5 minut chůze od obchodního centra EDEN a stadiónu Slavie.

Cena pronájmu bytu včetně zařízení: 19.700 Kč měsíčně + 3.000 Kč poplatky spojené s bytem (včetně elektriky, topení, vody atd). Zálohy na poplatky jsou spočítány s rezervou pro dvě dospělé osoby.

Vratná kauce ve výši 1 - 2 měsíčních nájmů – dle individuální dohody.

Byt je k dispozici k nastěhování od 15.1.2022. Do této doby je možné se potkat se současnými nájemníky a zeptat se jich na jejich zkušenosti s bytem.

V případě, že Vás nabídka zaujala a měli by jste zájem o další informace, fotky nebo prohlídku, kontaktujte mě na . Do Vaseho emailu uvadejte prosim i Vase telefonni cislo, abych Vas mohl kontaktovat.

Dále budu rád, když uvedete do emailu i něco málo o Vás – např. kdo jste, odkud pocházíte, věk, čím se živíte, proč hledáte bydlení v této lokalitě atd. Děkuji.

For english description please contact me on my email address.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506497
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlovinská
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 607 m (7 min)
ObchodTesco Expres
🚶 34 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 384 m (5 min)
RestauraceMiky's Food
🚶 110 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 381 m (5 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 76 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 263 m (3 min)
Sportoviště
🚶 617 m (7 min)
Hřiště
🚶 234 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.