Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyPísecká, Praha - Vinohrady

Písecká, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Pronajmu byt 1+kk v Písecké ulici, pouze 300 metrů od zastávky metra Flóra. Byt zahrnuje 1 pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou koupelnu s toaletou, umyvadlem, sprchou a samostatnou předsíňí s úložným prostorem. Nábytek včetně kuchyňského koutu s jídelním stolem, manželské postele, skříně, odkladacích polic a dvou vaků na sezení je součástí pronájmu. Garsonka má čerstvě vyměnená okna a nachází se v budově, která minulý rok přešla rekonstrukcí.

Orientace pokoje je do ulice, ale jedná se o jednosměrku a provoz v ulici je minimální. Garsonka se nachází ve starším cihlovém činžovním domě s tlustými zdi. Poskytuje výbornou izolaci v zimních i letních měsících.

Velmi dobré občanské vybavení: OC Flora, Albert, Česká Pošta, Hit Fitness Flora, Raiffeisen, Moneta. Kousek od metra A a zastávek tramvají 2, 5, 10, 11, 13, 15, 16.

Poplatky 3 000 Kč za měsíc zahrnují komplet všechny poplatky včetně záloh za energie (voda, elektřina, plyn) a vysokorychlostní internet. Jsem majitelem bytu, takže nájemník neplatí žádný poplatek za zprostředkování.

Byt je dostupný od 20.1. 2024, pro obhlídku mě neváhejte kontaktovat.

I will rent a studio apartment on the Pisecka Street (only 300 meters from metro station Flora). The footage of the apartment is 26 square meters. It has recently got new windows and the building was renowated last year. The rental contract shall be signed for 12 months with potential extention.

The studio includes a single room with kitchen corner, separate bathroom with toilet, sink and shower. There is also a small hallway with a wardrobe. All furniture including kitchen, queen-size bed, wardrobes table, shelves and two bean bags are included in the rent.

The window is facing the street, however it is a very calm one-way street with limited traffic. The studio is part of an older building with wide walls, which provides good isolation during both summer and winter.

In walking distance, there is Atrium Flora Shopping Mall, Albert grocery store, Post Office, Raiffeisen Bank, Moneta Bank, metro A stop Flora and also tram and bus stops.

The monthly service and utility fee of CZK 3,000 includes all utilities (water, electricity, gas) and high-speed internet. There are no other payments and there is no brokerage fee as I am the owner of the apartment.

The apartment is available since 20 January 2024. Please do not hesitate to contact me for the apartment walk-through.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507119
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od20. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 263 m (3 min)
PoštaPraha 31
🚶 375 m (4 min)
Obchod
🚶 261 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 509 m (6 min)
RestauraceHoja Pot
🚶 112 m (1 min)
LékárnaLékárna Vinohrady
🚶 474 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 174 m (2 min)
Mateřská školaJesle a školky Bambíno
🚶 196 m (2 min)
Sportoviště
🚶 218 m (3 min)
Hřiště
🚶 195 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.