Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 18 m² bez realitkyLidečská, Praha - Zličín

Lidečská, Praha - ZličínVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce8 500 Kč


Přímý majitel pronajme slunný pokoj s vlastní koupelnou pod samostatným vstupem (cca 18 m2) ze společné chodby v nově rekonstruovaném rodinném domě 4+kk v klidné ulici na Zličíně. Pokoj je kompletně vybaven, vč. manželského dvoulůžka (180 x 200), vestavěných skříní v pokoji a chodbičce ke koupelně (celkem 5,5 bm), televize, vlastní ledničky, varné konvice a základního nádobí, pracovního stolu se židlí, ložního prádla, ručníků. Dále je možné užívat společnou kuchyň, vč. všech spotřebičů a nádobí, obývací pokoj s velkou televizí (cca 30 m2), venkovní gril s venkovním sezením. Auto nebo motorku je možné parkovat před domem. V suterénu je prostor pro uskladnění dalších věcí, např. sportovního vybavení, a také malá posilovna s kvalitním běhacím pásem Kettler, veslovacím trenažerem a posilovací věží. Vhodné pro jednu osobu.

Součástí poplatků je i připojení na internet a satelitní televize, úklid 1x týdně.

Dům je situován na Zličíně a je velmi dobře dostupný pěšky cca 5 minut z konečné stanice tramvaje 9,10 a 16 + noční linky 58,59 a bus 180, 264, (konečná stanice Sídliště Řepy) nebo ze stanice metra Zličín (cca 10 min pešky, dvě stanice bus 380).

V případě zájmu o prohlídku volejte 733 580 776

Owner rents a sunny room with own bathroom under a private entrance (about 18 m2) from a common corridor in a newly reconstructed family house 4 + kk in a quiet part of Prague. The room is fully equipped, incl. a double bed (180 x 200), built-in wardrobes in the room and corridor to the bathroom (5.5 bm), television, own refrigerators, kettles and basic utensils, a desk with a chair, bed linen, towels. It is also possible to use a shared kitchen, incl. of all appliances and dishes, living room with large TV (approx. 30 m2), outdoor grill with outdoor seating. A car or motorbike can be parked in front of the house. In the basement there is space for storage of other things, such as sports equipment, as well as a small gym with a quality Kettler treadmill, a rowing pad and a fitness tower. Suitable for one person.

Fees include internet and satellite TV, cleaning once a week.

The house is situated in Zličín and it is very easy to walk about 5 minutes from the tram stop 9,10 and 16 + night line 58,59 and bus 180, 264 (end station Sídliště Řepy) or metro station Zličín (cca 10 min two bus stations 380).

two bus stations 380).

If you are interested in a visit, call 733 580 776

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509424
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.