Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyViktorinova, Praha - Nusle

Viktorinova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce15 900 Kč


Dostupne ihned !!!

Jako majitelé pronajmeme na dlouhodobý pronájem světlý a zařízený 2+kk situovaný ve 2.nadzemním podlaží cihlového domu v Praze 4 – Nusle, ul. Viktorinova. Výhled do místního parčíku. Perfektní dopravní dostupnost - 2 minuty metro / tram Pražského Povstání ! Vyšehrad pěšky. Arkády Pankrác jednu stanici metrem. V místě vynikající dostupnost služeb a restaurací, atd.

Byt má ideální dispozici - prostorná chodba a dva neprůchozí velké pokoje - ložnice a kuchyňský kout s obyvákem. Z chodby vstup do samostatného WC, koupelny i komory. Ložnice zůstane prázdná,se ostatní je zařízeno - v obývacím pokoji sedačka, televizní stolek, komoda - viz foto. Kuchyně má myčku, lednici, troubu a plynový sporák. Pračka v koupelne.

Vytápění plynové WAWky, teplou vodu bojler v koupelne.

Available immediately !!!

As owners we are directly offering sunny one-bedroom appartment on 1st floor located (one above ground:) at Viktorinova in Prague 4 for a long term stay (1 year contract). The appartment is located in a strategic location just 2 minutes walking distance to the metro station Pražského Povstání (line C). City Centre is accessible just in 10 minutes. Office hub of Pankrác / Budějovická only 1/2 metro stations from the Property. Walking distance from Vyšehrad.

The appartment offers 1 sufficiently large bedroom, that is empty and kitchen corner together with living room, that is fully furbished - see pics. Washing machine is located in the bathroom. Toilet is separate from the bathroom.

Heating provided by gas heaters and warm water is secured by electric boiler in the bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509922
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.