Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusní slunný plně zařízený byt 2KK, 70m2 na Praze 10 Vinohrady. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží komplexu Orionka na Korunní ulici a má velký balkon s orientací do vnitrobloku. Dispozičně se jedná o obývací pokoj s kuchyní a ložnici, předsíň, koupelnu a záchod. Vstup na balkon je jak z ložnice tak i z obývacího pokoje. Před domem je zastávka tramvaje a pěšky se dostanete za 2 minuty na zastávku metro A Flora, kde je obchodní dům, 3D kino IMAX a Multiplex Cinema City. V okolí je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, nemocnice Královské Vinohrady apod. V garáži je v rámci nájmu k dispozici garážové stání invalidy a velký sklep. V domě je v provozu 24 hod. recepce. Byt je vybaven moderními spotřebiči (pračka, myčka, lednice, sklo-keramická deska, varná konvice, Nespresso kávovar na kapsle, TV a k dispozici je i notebook. V bytě se vyspí pohodlně 4 osoby.

I offer to rent luxury sunny fully furnished apartment 2KK, 70sqm in Prague 10 Vinohrady. The apartment is located on the 2nd floor of the Orionka complex on Korunni Street and has a large balcony facing the courtyard. There is a living room with kitchen and bedroom, hall, bathroom and toilet. The entrance to the balcony is from the bedroom as well as from the living room. There is a tram stop in front of the house and a 2-minute walk to the A Flora metro stop, where there is a department store, the IMAX 3D cinema and Multiplex Cinema City. There are all civic amenities, school, kindergarten, Královské Vinohrady Hospital, etc. In the garage there is a garage parking space for disabled persons and a large cellar. There is a 24-hour reception in the house. The apartment is equipped with modern appliances (washing machine, dishwasher, fridge, glass ceramic hob, kettle, Nespresso coffee maker, TV and a laptop is available.) The apartment sleeps comfortably for 4 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510364
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.