Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyHarlacherova, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Harlacherova, Praha - Záběhlice
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce11 500 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu atypický mezonetový nezařízený byt 1+kk o rozloze 32 m² se zahrádkou o výměře 50 m² v příjemné a klidné lokalitě Praha – Záběhlice v těsné blízkosti zeleného Trojmezí a potoka Botiče.

Byt se nachází v přízemí (1. nadzemním podlaží) malého bytového domu s výtahem na Praze 10 v ulici Harlacherova. Jedná se o novostavbu z roku 2014. Byt je situovaný na západ se zahrádkou na jihozápad. Z předsíně se vchází do obytné části, která je rozdělena na dvě patra. První patro je vyhrazeno velkorysé kuchyni s vestavnými spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, trouba, sklokeramická varná deska s digestoří a mikrovlnná trouba). V mezipatře se nachází velké francouzské okno se vstupem na zahrádku s terasou a po schodech dolů pak obytná místnost, komora pod schody a koupelna. Koupelna je rozdělena na dvě části (umyvadlo a pračka a oddělený sprchový kout s toaletou).

Veškerá občanská vybavenost v okolí. Dostupnost MHD 101 a 138, metro A – Skalka, tramvaj 22 a 26. V docházkové vzdálenosti je sportovní areál Hamr, OC Vivo Hostivař, poliklinika Zahradní Město, pošta Malinová, restaurace atd.

Pronájem přímo od majitele nemovitosti. Měsíční nájemné činí 11.500 Kč, doporučená záloha na služby 1.800 Kč (voda, teplo, odpady, úklid atd.), elektřina je zvlášť psaná na nájemce. Možnost pronájmu venkovního parkovacího stání. Byt k nastěhování od konce února, vhodný pro jednotlivce či klidný pár. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511045
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha32
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 50 m²
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.