Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyMadridská, Praha - Vršovice

Madridská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu garsonieru 1+kk, o podlahové ploše 36 m2, orientováno na jih do klidné jednosměrné ulice Madridská v 2. nadzemní podlaží s výtahem, Vršovice v blízkosti parku u náměstí Svatopluka Čecha. V byt je čistý a opravený, nově bíle vymalovaný, nové elektro rozvody. Koupelna s umyvadlem a vanou, WC je zvlášť. Komora o velikosti 1,3 m2. V blízkosti je veškerá vybavenost. V místnosti jsou plynová kamna , wavky. Kuchyň je v hlavní místnosti, jsou přivedeny instalace. Možné zařídit na Vaše přání z IKEA, nebo kompenzovat např. neplacením nájmu v hodnotě zařízení. V případě zájmu volejte 777 290 376. Byt je volný, možnost nastěhování ihned. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. K bytu je možné si pronajmout garáž ve dvoře za 3000 Kč. Požadujeme vratnou kauci jednoho nájmu dopředu.

Rent a small flat 1+kytchen. 36 m2 in street Madridská in center of Vršovice. Windows are oriented to the calm one way street to the south. Flat is in second floor with lift. Nearby are parks Grebovka or Svatopluka Čecha square. Flat is clear , white new painted. New eletric, bathroom is with bath , toilet is seperate. Small storage room. Kitchen could be made on our costs from IKEA, or it could be conpensed in rent price. We ask for one month payment before. Please call 777 290 376.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu51201
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha36
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.