Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyLípová, Praha - Nové Město

Lípová, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Reprezentativní plně zařízený byt 3+kk (2 ložnice, 1 koupelna), s balkonem, situován ve 3. patře rezidenčního domu po kompletní rekonstrukci, nacházející se v Praze 2 - Nové Město, v Lípové ulici. Tento nový byt je kompletně zařízený v elegantním stylu. Nabízí prostorný světlý obývací pokoj s jídelním koutem, moderní kuchyň s plně vybavenou kuchyňskou linkou (sporák, trouba, lednice, myčka, mikrovlnná trouba, kávovar a veškeré kuchyňské vybavení ), hlavní ložnici a další ložnici s balkonem. Prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, technická místnost s pračkou. Byt má na podlahách plovoucí podlahy a dlažbu. Poblíž možnost parkování za poplatek. Nachází se 2min pěšky od tramvajové zastávky Štěpánská, jen 1 zastávku tramvaje do stanice metra Karlovo náměstí (trasa B) nebo I.P.Pavlova (trasa C),v historické části Prahy s mnoha obchody a restauracemi, jen pár kroků od Karlova náměstí a 7 min pěšky od Václavského náměstí. V ceně nájmu jsou týdenní úklidy bytu.

Representative fully furnished serviced apartment 3+1 (2 bedrooms, 1 bathroom) with a balcony, in residential building after complete renovation, located in Prague 2 - New Town, Lipova street. This classy apartment is fully furnished in an elegant style with stylish furniture, features a spacious bright living room with a dining place, a modern kitchen with a fully equipped kitchen unit (stove, oven, refridgerator, dishwasher, microwave oven, coffee machine and all kitchen utensils ) a nice spacious master bedroom, another bedroom with a balcony; spacious bathroom with a shower enclosure, a separate toilet, a technical room with a washing machine. Internet connection available. The apartment has wooden floating floors and tiled floors. The parking possibility for an extra charge only few steps from the building. Located really conveniently 2 min walking distance from the tram stop Stepanska, just 1 tram stop from the subway station Karlovo Namesti (line B) or I.P.Pavlova (line C); a historical area with numerous shops and restaurants, a few steps from historical square Karlovo namesti and its about 7 minutes walk form Wenceslas square. The monthly rent includes weekly cleanings of apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512139
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.