Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyPetržílkova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Petržílkova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce25 500 Kč


Nabízíme pronájem prémiového bytu 1+kk (45m²), zařízeného jako luxusní hotelové apartmá s privátní finskou saunou vhodného jako manažerský byt s možností pravidelného úklidu.

Byt s výhledem na Prahu a Prokopské údolí se nachází v novostavbě v tiché čtvrti na Praze 5 přímo u stanice metra Hůrka (1 minuta chůze) s výbornou dopravní dostupností MHD 15 minut do centra, v domě se stálou ostrahou, má vlastní garážové stání a připojení k Wi-Fi.

Byt je nekuřácký a zcela nově zařízený, v předsíni jsou vestavné skříně, v ložnici pohodlné dvojlůžko (možnost výměny ložního prádla), v obývacím koutě stůl se židlemi, plochou TV a obývací stěnou. Kuchyň je plně vybavena včetně kapslového kávovaru Nespresso, topinkovače, mikrovlnné trouby, elektrické trouby, kombinované indukční a elektrické plotýnky Miele, myčky, lednice a kuchyňského nádobí a příslušenství pro přípravu kávy a čaje.

V prostorné koupelně se nachází sprchový kout s masážní sprchou, toaleta, pračka se sušičkou a vlastní finská sauna (k dispozici ručníky, prostěradla a župan). V bytě je masivní dřevěná podlaha Merbau a bezpečnostní dveře.

Možnost zajištění úklidu včetně výměny ložního prádla. Nad rámec úklidu je možné využít služeb čistírny v přízemí domu (praní a žehlení košilí a prádla).

Byt je velmi tichý, kvalitně vybavený a příjemný na bydlení. Cena pronájmu je včetně garážového stání, sauny a připojení k Wi-Fi .

Byt je volný od června 2018, minimální doba pronájmu je 1 měsíc. Měsíční cena včetně poplatků za energie je 25.500 Kč. Vratná kauce ve výši měsíčního pronájmu. Realitní kanceláře prosím nevolat.

V okolí domu se nacházejí obchody s potravinami (Tesco Express – 100m), restaurace (Gastronom – 100m), cukrárna (Hájek&Hájková - 100m), pondělní farmářský trh, radnice, pošta, lékárna, poliklinika, OC Galerie Butovice, park s jezírky a cyklostezkou a Prokopské údolí.

We offer a premium flat 1 + kk (45m²) furnished as a luxury hotel suite with a private Finnish sauna suitable as a manager apartment with the possibility of regular cleaning.

Apartment with a view of Prague and Prokopské údolí is located in a new building in a quiet neighborhood in Prague 5 right next to Hůrka metro station (1 minute walk) with excellent public transport access 15 minutes to the center, in the house with permanent security, own garage parking place and connection to Wi-Fi.

The apartment is non-smoking and completely newly furnished, in the hallway there are built-in wardrobes, in the bedroom a comfortable double bed (possibility of bed linen change), in the living corner table with chairs and flat TV . The kitchen is fully equipped including a Nespresso capsule coffee maker, toaster, microwave, electric oven, combined Miele induction and electric hotplate, dishwasher, fridge and kitchenware and coffee and tea making facilities.

In the spacious bathroom there is a shower with massage shower, toilet, washing machine with dryer and a private Finnish sauna (sheets and bathrobes available). The apartment has a solid Merbau wooden floor and a security door.

Possibility of cleaning including linen change. Above the cleaning, you can use the dry cleaning services directly on the ground floor of the house.

The apartment is very quiet, well equipped and comfortable for living. The rental price includes a garage parking stand, sauna,Wi-Fi connection.

The apartment is free from June 2018, the minimum rental period is 1 month. Monthly price including charges 25.500 CZK. Refundable deposit in the amount of monthly rent. Real estate agencies please do not call.

There are grocery stores (Tesco Express - 100m), restaurants (Gastronomy - 100m), Hájek & Hájková (100m) patisserie, town hall, post office, pharmacy, polyclinic, OC Galerie Butovice, park with lakes and cycling paths and Prokopské údolí in the neighborhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512557
Dispozice1+kk
Podlaží13
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.