Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nadstandardně zařízený byt (66,9 m2) s designovou kuchyní od ZETTE atelier o dispozici 2+kk, s velkou zahradou v klidné části Prahy 7 - Holešovic v těsné blízkosti řeky.

Interiér bytu tvoří zádveří s vestavěnými skříněmi a se vstupem na WC pro návštěvy. Jeden velký pokoj (30 m2) s designovou kuchyní a obývací částí s TV a pohovkou. Ve druhém pokoji (20 m2) je ložnice se vstupem do koupelny.

Kuchyň je navržena tak, aby vyhovovala vysokým standardům - součástí je vestavěná lednice a mrazák, vestavěný kávovar a trouba s mikrovlnkou, obojí značky Miele, indukční deska Siemens. Zásuvky jsou s dotykovým ovládáním.

V obývací části je na míru navržený otočný držák na TV a ozvučení. Dále rozkládací pohovka s úložným prostorem a odkládací stolek s úložným prostorem.

Na podlaze bílé dlaždice a v obývací části šedivý koberec, který je možné odstranit.

Ložnice je vybavena vestavěnou šatní skříní, menší šatní skříní a komodou - vše na míru upraveno. Čalouněná postel s podsvíceným čelem o šířce 160 cm (postel je bez matrace- nájemce si kupuje vlastní) a dva noční stolky. Dále je ložnice vybavena vlastním rádiem s CD. V ložnici je plovoucí podlaha.

Z ložnice je vstup do koupelny, kde je vana se skleněnou zástěnou, umyvadlo, WC a vestavěná pračka se sušičkou, které jsou schované za zrcadlem (viz foto).

V obou pokojích jsou velká francouzská okna s možností vstupu přímo na zahradu. Unikátní zahrada s bílým betonem o rozloze cca 100 m2 je téměř bezúdržbová, osázená bambusem a překrásným Muchovníkem (Amelanchier) s jedlými plody. Hranici zahrady tvoří protipovodňová zeď, která tak poskytuje naprosté soukromí a vytváří tak oázu klidu v centru Prahy.

V bytě je nový Interkom s kamerou.

Byt se nachází v bytovém komplexu z roku cca 2007 s travnatým vnitroblokem s vlastním dětským hřištěm přístupným pouze pro obyvatele domu.

Ze zahrady je výhled na řeku na jejímž břehu od minulého roku funguje spolek Prazelenina (možnost pěstování vlastních plodin). Lokalita s kvalitní občanskou vybaveností, mnoha obchody, restauracemi, kavárnami, s rychlou dostupností do centra (metro Nádraží Holešovice, tramvaj Ortenovo náměstí). Podél řeky lze krásnou procházkou dojít do parku Stromovka nebo do Tróji a dále cyklostezkou až do Kralup nad Vltavou.

V bytě je zavedený internet od firmy Rychlý drát (5 GHz) za poplatek 399 Kč měsíčně. El. energie cca 1000 Kč a poplatky ve výši cca 4 500 Kč (teplo, voda, údržba domu a zeleně, fond oprav atd.) nejsou zahrnuty v ceně pronájmu.

Byt se pronajímá bez kuchyňského vybavení, tedy bez nádobí.

!! POZOR - možnost prohlídky pouze v pondělí 25.4. kdykoli během dne !!!

Komunikace a smlouva pouze v českém jazyce!

Nájem se hradí vždy k 15. dni předchozího měsíce.

Možnost pronájmu pevného garážového stání a sklepa za 3 000 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512664
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřívozní
🚶 179 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 485 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 625 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 284 m (3 min)
RestauraceCísařská zahrada
🚶 587 m (7 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 683 m (8 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka s.r.o.
🚶 541 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 1 707 m (4 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 814 m (10 min)
Hřiště
🚶 526 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.