Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 62 m² bez realitkyRumburská, Praha - Střížkov

Rumburská, Praha - StřížkovVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1, 62 m2 v lokalitě Praha Střížkov, ulice Rumburská. Byt je k nastěhování ihned. Byt je po celkové rekonstrukci – jádro, rozvody, plastová okna, zateplení, zasklená lodžie. K bytu náleží komora na chodbě naproti bytu. Dále je k dispozici kolárna/kočárkárna v přízemí. Byt je částečně zařízen. Kuchyňská linka včetně myčky, lednice s mrazákem, trouby, plynového sporáku, digestoře, mikrovlnné trouby, varné konvice. V obývacím pokoji je k dispozici konferenční stolek a TV stěna. Koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC. V předsíni jsou 2 prostorné vestavné skříně. Dále jsou k dispozici 2 pokoje, které byly využívány jako ložnice a dětský pokoj. Další vybavení dle dohody (možno dodat manželskou postel, sedací soupravu do obýváku). Všechny tři pokoje mají samostatný vchod z chodby. Topení a ohřev vody je dálkový. Byt se nachází ve 4. Patře 7-mi patrového panelového domu s výtahem. Dům je zateplený a udržovaný, velmi klidný a bezproblémový. Vynikající občanská vybavenost – obchody Billa, Lidl, Kaufland, lékárna, poliklinika, školy, školky, hřiště, sportcentrum, restaurace, pošta. V blízkosti také krásný park Přátelství. Parkování před domem. Výborné dopravní spojení s centrem (14 min. metrem na Václavské náměstí). Byt se nachází v tiché lokalitě plné zeleně, přestože 200 m od bytu je zastávka metra C - Střížkov a také autobusová zastávka. Zastávka MHD Teplická 1 minuta od domu. Preferujeme nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

Nájem 15.000,-Kč + poplatky 3.500,-Kč (dle počtu osob) + spotřeba elektřiny a plynu v bytě (cca 1.000,- Kč)

Vratná kauce 20.000,-Kč.

Pouze pro přímé zájemce (o služby realitní kanceláře nemáme zájem).

V případě zájmu mě kontaktujte na tel: +420 775 201 343.

I am offering for rent apartment 3+1, 62 m2 in Prague 9 – Střížkov, Rumburská. Flat is ready to move in immediately. Flat is after reconstruction (bathroom, WC, floor, windows, balcony, insulation. Small closet on the floor + on the ground floor it is also avaiable room for bikes and prams.Partly furnished appartment. Fully equipped kitchen (dishwasher, fidge+freezer, oven, cooker,+cooker hood, microvave oven, electric kettle). In the living room is table and TV cabinet. Bathroom with bath and washing machine. Separate toilet. In the hall there are 2 big wardrobes. There are other 2 rooms which were used as a bedroom and childrens room. It is possible to provide double bed and sofa. All three rooms have separate entrance from the hall. The flat is on the 4th floor (house 7 floor) with the elevator. The house is maintained and very calm. Great public facilities – shops, hospital, schools, kindergartens, sportcentres, childrens playgrounds, restaurants, café, post office. Near the flat is a beautiful park. Parking before the house. Excelent public transport (Tube station Střížkov 200 m from the flat). 14 minutes to the City centre (Wenceslas square). We prefere no- smokers without animals.

Rent 15.000,-Kč + Utilities 3.500,-Kč + elektricity and gass 1.000,-Kč approximately.

Refundable deposit 20.000,-Kč is required.

Contact: +420 775 201 343

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516413
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.