Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyUčňovská, Praha - Hrdlořezy

Učňovská, Praha - HrdlořezyVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 960 Kč
+ Vratná kauce21 460 Kč


--------------VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA---------------------

Podívat se na byt můžete z pohodlí domova na tomto odkaze:

http://in360.cz/vr/ucnovska/

Nadstandartně vybavený byt ve 3.NP v novostabně s balkonem a sklepem. Vestavěná skříň v předsíni s velkým zrcadlem, v ložnici kontinentální postel, parní pračka, plně vybavená kuchyně s lednicí Bosch s extra tichým provozem. V obývacím pokoji gauč. Balkon s dřevěným nábytkem. Veškerý nábytek je dělaný na míru ve stejných barvách jako kuchyně. Na míru šité záclony a závěsy, závěsy v ložnici jsou zatemňovací. V bytě je v chodbě a koupeně dlažba, v pokojích 3vrstvá dřevěná plovoucí podlaha.

V blízkosti Kaufland, Albert, doktoři, lékárna a jiná občanská vybavenost. Výtečná dopravní dostupnost - tram. zastávka Spojovací (č. 1, 9, 11), aut. zastávka Spojovací (č. 109, 146, 177, 182, 183, 195).

Výhled na celou zelenou rezidenci a obklopující ji přírodní parky.

K bytu náleží jedno parkovací stání v podzemních garážích domu a prostorný sklep.

V okolí je kompletní občanská vybavenost - dům se nachází pouze několik metrů od přírodního parku Smetanka, který nabízí nespočet volnočasových aktivit, 100 m od domu je hypermarket Kaufland, 100 m konečná tramvaje Spojovací (12 minut na metro Želivského, 22 minut Václavské náměstí). Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy.

--------------VIRTUAL TOUR---------------------

Look at the apartment you can from the comfort of home on this link:

http://in360.cz/vr/ucnovska/

Luxuriously furnished apartment in 3rd floor in new building with balcony and cellar. Built-in wardrobe in the hallway with a large mirror, in the bedroom a continental bed, a steam washing machine, a fully equipped kitchen with a Bosch fridge with extra quiet operation. In the living room a sofa. Balcony with wooden furniture. All furniture is made to measure in the same colors as the kitchen. Tailor-made curtains and curtains, curtains in the bedroom are darkened. The apartment is in the corridor and bought tiles, in the rooms a 3-layer wooden floating floor.

Near Kaufland, Albert, doctors, pharmacy and other civic amenities. Excellent transport accessibility - tram. bus stop (No. 1, 9, 11), car. Connections stop (No. 109, 146, 177, 182, 183, 195).

Overlooks the entire green residence and surrounding nature parks.

The apartment belongs to one parking space in the underground garages of the house and a spacious cellar.

There is a complete civic amenities nearby - the house is located only a few meters from the natural park Smetanka, which offers countless leisure activities, 100 m from the house is the Kaufland hypermarket, the 100 m tram Finishing tram (12 minutes by metro Želivského, 22 minutes Wenceslas Square). Unique possibility of luxury living in the wider center of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518573
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.