Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyHlivická, Praha - Bohnice

Hlivická, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Jedná se o byt v ulici Hlivická, Praha 8, 12. NP v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve starším panelovém domě, kompletně zrekonstruován je v roce 2011. V přízemí domu je recepce, kde sedí celý den cca do 22 h paní, která hlídá. Veškerý provoz v domě funguje na čip – vstupní dveře i výtah. Nikdo cizí se tedy do domu nedostane.

Byt je situován na východní stranu, v obýváku i v ložnici jsou velká okna, byt je tedy hodně světlý. I odpoledne je zde hodně světla vzhledem k tomu, že se slunce odráží od domu naproti. Z tohoto důvodu mám minimální spotřebu topení v zimě. Topení je ústřední.

Jinak veškeré vybavení bytu je na míru a zůstává součástí bytu i při jeho pronájmu (je tedy zahrnuto v ceně bytu). Byt je dispozičně 2+kk, 43 m2. Největší místnost je kuchyň s obývákem, dále je tu pak samostatná ložnice, koupelna, samostatná toaleta, komora a chodba. Je tu dost úložných prostor (vestavěné skříně v ložnici a v chodbě, botník a technická skříň na toaletě + další dle dispozice jednotlivých místností). K bytu dále náleží lodžie s prosklenou stěnou (možnost otevřít) a sklepní kóje na patře (hned vedle bytu). Parkování je možné v přilehlých podzemních garážích s 24h ostrahou, případně zdarma v přilehlých ulicích.

Byt je skvěle umístěný co se týče dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti. Hned přes cestu je Penny market a drogerie Teta, kousek vedle je Billa a Lidl. Cca 5 minut pěšky je pak nové obchodní centrum Krakov se spoustou obchodů. Cca 50 m od vchodu do domu je zastávka autobusu „Odra“, kde jezdí autobusy na metro Kobylisy (cca 7 minut cesty). Autobusy jezdí každé cca 3 minuty. Hned přes cestu od domu je škola. 5 minut pěšky Poliklinika Mazurská. Pár minut pěšky je i aquacentrum Šutka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518668
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.