Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 93 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Břevnov

Na Petynce, Praha - Břevnov
Cena8 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 275 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


prodám byt 4+1 či 4+kk s balkonem v třetím patře kompletně zrekonstruovaného domu z r. 1995 s mmj. novým výtahem Interiery domu po renovacích, výmalba, fasáda se zateplením, střecha atd. Uvnitř vnitrobloku se nachází parkovací místo náležící k bytu. Byt až na pár osobních věcí vyklizen , odinstalována původní kuchyňská linka jenž nebvla v ideálním stavu - možnost instalace své vlastní . Byt je orientován na jih a sever, s vlastním balkon na jižní straně s volným výhledem dle foto, v bytě provedena výmalba, vododinstalace a odpady v plastu, původní rozvody elektřiny z doby výstavby, vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel Junkers, plovoucí lamino podlahy , plastová okna. Dispozice bytu : Obývací pokoj 24,5m2 + kuchyň 7,5m2 + ložnice 13,2m2 +ložnice 13,84m2 + ložnice 14,95m2 + předsíň + koupelna 4,56m2 + wc + wc + balkon. K bytu náleží sklepní kóje. Dům je pár minut chůze od parku Kajetánka a atraktivního koupaliště Petynka , de facto pár minut chůze od veškeré občanské vybavenosti a 5 minut chůze od zastávky bus směr Dejvicka či metro Zličín. Prosíme o kontakt jen přímými zájemci, vlastní realitní kancelář již máme. V případě zájmu zašlu dispozici bytu.

we sell flat 4 + 1 or 4 + kk with balcony on the third floor of a completely renovated house from 1995 with mmj. a new lift Interiors of the house after renovations, painting, facade with insulation, roof, etc. There is a parking space belonging to the apartment Apartment up to a few personal items cleared, uninstalled original kitchen that was not in an ideal state - the possibility of installing your own. The apartment is oriented to the south and north. It has own balcony on the south side with free view according to the photo . The apartment was painted, water and waste in plastic, the original electricity distribution from the construction. The heating is provided by its own gas boiler Junkers, floating laminate flooring, plastic windows. Apartment layout: Living room 24,5m2 + kitchen 7,5m2 + bedroom 13,2m2 + bedroom 13,84m2 + bedroom 14,95m2 + hallway + bathroom 4,56m2 + wc + wc + balcony. The apartment has a cellar. The house is a few minutes walk from Kajetánka Park and attractive swimming pool Petynka, a few minutes by walk from all amenities and a 5-minute by walk from the bus stop to Dejvicka or metro Zličín. We only ask for direct contact.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518890
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha93
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.