Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 83 m² bez realitkyPetržílova, Praha - Modřany

Rezervováno
Petržílova, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep 4 m² • Lodžie 6 m²
Cena7 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 037 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinné bydlení v "novostavbě" panelového bytu komfortnější než v lecjaké novostavbě? Ano, je to možné … ostatně posuďte sami:

Vstup do kompletně zrekonstruovaného a zatepleného bytového domu je buď klasicky po schodech nebo po bezbariérové lávce. Vyjdete či novým velkým výtahem vyjedete do 2. patra a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …

… a vstoupit do bytu 4+kk velikosti 74 m2 + k tomu lodžií (5 m2) + 3m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21 m2) a ze tří prostorných ložnic (každá 12m2). Dále je zde prostorná předsíň (14m2) pro šatní skříně, koupelna, WC. Nákres dispozice bytu i s navrženým rozložením nábytku umístěním zásuvek zašlu na vyžádání. K bytu náleží také sklepní kóje. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Optický kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno, čehož důkazem je rozsah revitalizace. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do velmi nízkých poplatků cca 4.000 Kč + elektřina.

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně, dětských hřišť, na Modřanská rokle, cyklostezky atd . Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti (mateřské a základní školy, gymnázium, poliklinika, MHD, atd. ). Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky.

Is family living in a "new construction" panel apartment more comfortable than in any new construction? Yes, it is possible ... judge for yourself:

The entrance to the completely renovated and insulated apartment building is either classically via stairs or via a barrier-free footbridge. You go outside or take the new large elevator to the 2nd floor and you are almost home. Just open the security door...

... and enter the 4+kk apartment of 74 m2 + loggia (5 m2) + 3 m2 cellar. The apartment consists of a living room with a kitchenette (21 m2) and three spacious bedrooms (12 m2 each). There is also a spacious hall (14m2) for wardrobes, bathroom, toilet. I will send a drawing of the layout of the apartment with the proposed layout of the furniture and the placement of the drawers upon request. The apartment also includes a cellar cubicle. The apartment has been completely renovated, so you will be moving into a "new building" where no one has lived before:

• Brick housing core + reconstruction of bathroom and toilet

• New stucco throughout the apartment

• New electrical installation including apartment switchboard

• Security door

• Custom-made kitchen fully equipped with appliances

• Optical cable for high-speed Internet

The apartment building is properly cared for, which is evidenced by the extent of the revitalization. The house is insulated, the windows are replaced with plastic ones with double glazing, new risers. Everything is reflected at this time in very low fees of approx. 4,000 CZK + electricity.

Civic amenities in and around the place are varied and mostly within walking distance. There is convenient parking around the house. It is located in a quiet location full of greenery, children's playgrounds, the Modřanská Rokle, cycle paths, etc. At the same time, it is in the immediate vicinity of all civic amenities (nursery and elementary schools, gymnasium, polyclinic, public transport, etc.). I will be happy to provide additional information by email or phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819028
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha83
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 6 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 249 m (3 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 199 m (2 min)
ObchodMini Market
🚶 608 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 331 m (3 min)
RestauraceSasy.re
🚶 519 m (6 min)
LékárnaMagistra Lékárna U polikliniky
🚘 1 382 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Music Art
🚶 295 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚶 383 m (5 min)
SportovištěSpartak Modřany - Národní házená
🚘 1 517 m (3 min)
Hřiště
🚶 114 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.